Cehennem'deki sosyal hayat kuralları 1)ateş seni çağırıyor 2)burası cehennem burdan çıkış değil 3)tek rakibim ali sami yen 4)içerideki sıcaklık derecesi kalıcı yanıklara sebebiyet verebilir! 5)1d ereceden yanıklar ikinci kapı, 2 dereceden yanıklar 3 kapı, yanmayanlar içten kapıdasınız ilerleyin 6)hell come 7 )salonumuz klimalıdır cehennemdekisosyalhayatkurallari5c560f10ba4a2alt
cool
kibir,en sevdiğim günah! 9)fansız girilmez 10)hoşbulmadık 11)bu yazıyı okuyorsan herşey için çok geçtir nihohuahauaha 12)yanık kreminiz yanınızda mı? 13)sen de yedin dimi o elmadan?? 14)kusursuz kul olmaz 15)welcome to the hell mouth 16)tadilat nedeniyle kapalıyız (alevli konseptten sıkılan cehennem müdeavimleri için düşünülmüştür) 17 )bütün kafa adamlar buradayız kaloriferli odalar,24saat sıcak su bulunur 1cehennemdekisosyalhayatkurallari5c560f10ba4a2alt
cool
her canlı bir gün ölümü tadacaktır; hatta tattınız bile hehehe 19)realist olması beklenen yazıdır sadece sıcak içecekler bulunur 20 )giriş ücretsiz! (nerde beleş oraya yerleş hesabı) 21)günahsız girmek tehlikeli ve yasaktır 22)alüvyonlu arazi kazanlarına 1 km 23) pişirmek bizim işimiz 24)1000 yaş altındakiler için tehlike ve korku unsurları içerir 25)damsız girilmez ulan burdada mı ? (burdan yukarısı alıntıdır ) 26) İtfaiye servisimiz yoktur 27) Lütfen yaşlılara yer vermeyiniz 2 Yananın dostu olmaz 29) yanlamasına yana buraları dolaşıyorum 30) Ben günahsızım , başkasının günahını aldım 31) Cehennem geçilmez 32) yerlere tükürmeyiniz 33) mangal yapılmaz