Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çay Demlenmeden Hazır! Çok Pratik Çikolata Topları

Çay Demlenmeden Hazır! Çok Pratik Çikolata Topları

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
97
F-D Coin
68
cay-demlenmeden-hazir-cok-pratik-cikolata-toplari.jpg

Çay Demlenmeden Hazır! Çok Pratik Çikolata Topları Tanımı İçin Materyaller

  • 1 paket petibör bisküvi
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • Yarım çay bardağı pudra şekeri
  • Göz kararı kıvamına nazaran ayarlayacağınız ölçü süt (kolay yuvarlanabilmesi için çok fazla koymamalısınız, yavaş yavaş ekleyin)
  • Limon kabuğu rendesi
Üzeri için:
  • Bitter çikolata (benmari metodu eritilmiş) (hazırladığınız topların büyüklüğüne nazaran ayarlayabilirsiniz ben damla çikolatayı erittim 1 çay bardağı kadar.)

Çay Demlenmeden Hazır! Çok Pratik Çikolata Topları Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle bisküvileri elinizle birkaç kesime bölün.
  2. Akabinde pudra şekeri ve kakaoyu ekleyin.
  3. Süt ile denetimli bir halde karıştıra karıştıra kıvam almasını sağlayın. (sütle birlikte bisküviler daha da ufalacak o yüzden birinci basamakta bisküvileri çok ufak kırmanıza gerek yok. )
  4. Limon kabuğu rendesini ekleyin.
  5. Kıvama gelen karışımınızı yuvarlak toplar formunda yuvarlayın.
  6. Üzerine benmari adabı eritilmiş çikolatayı dökün.Buzdolabında 15 dakika kadar bekletin.Afiyet olsun!.
Çay Demlenmeden Hazır! Çok Pratik Çikolata Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,656Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt