Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cat kapı ne demek

Cat kapı ne demek
0
148

Similar threads

Cat pat nedir, Cat pat anlamı, Cat pat deyiminin acıklaması, Cat pat deyimi Cat pat : 1 Ara sıra 2 Yarım yamalak, biraz 3 Vakitli vakitsiz, uygunsuz zamanlardaCat pat okuması var diye mektubu ona uzattılar
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Kapı kapı dolaşmak deyiminin anlamı Kapı kapı dolaşmak deyiminin acıklaması Kapı kapı dolaşmak 1 Ev ev gezmek, her eve uğramak 2 Hemen her devlet dairesine başvurmak Kapı kapı dolaştı, ne var ki bir iş bulamadı
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
Tuğba Ozay Cat pat sozleri Tuğba Ozay cat pat şarkısı sozleri Seni Cat Diye, Cat Diye, Cat Diye, Cat Diye Catlatacağım Bolununu Pat Diye, Pat Diye, Pat Diye, Pat Diye Patlatacağım Gunumu Gun Edip Coşup Eğlenip Koluma Sevgili Takacağım Bodruma Gidip Bikinimi Giyip Manşetlik Olacağım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Aşk Bi dahamı? Tovbe Yasak ettim ben onu bu gonule Tadı tatlıdır onceleri Ama sonu sancılıdır Gelmem oyununa Kac kez yandı dilim Bu kez yemin ettim Ben bi daha pabuc bırakmam aşka Derken Cat kapı gelip celdi fikrimi Şaka maka yine tavladı beni Yana yana kule doneceğim yine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Yeni Eğlenceli Bilmeceler Eğlenceli Bilmeceler Ve Cevapları Ne kanı var ne canı,beş tanedir parmağı Elen Bir sihirli fenerim, kibritsiz de yanarım Ampul Bozulduğu halde tamir edilmeyen şey nedir Hava Calmak fiilinin gelecek zamanı nedir ? Hapse girmek Cat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt