Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cat pat nedir, Cat pat anlamı, Cat pat deyiminin acıklaması, Cat pat deyimi
Cat pat : 1 Ara sıra 2 Yarım yamalak, biraz 3 Vakitli vakitsiz, uygunsuz zamanlardaCat pat okuması var diye mektubu ona uzattılar
Kapı kapı dolaşmak deyiminin anlamı
Kapı kapı dolaşmak deyiminin acıklaması
Kapı kapı dolaşmak
1 Ev ev gezmek, her eve uğramak
2 Hemen her devlet dairesine başvurmak
Kapı kapı dolaştı, ne var ki bir iş bulamadı
Tuğba Ozay Cat pat sozleri
Tuğba Ozay cat pat şarkısı sozleri
Seni Cat Diye, Cat Diye, Cat Diye, Cat Diye Catlatacağım
Bolununu Pat Diye, Pat Diye, Pat Diye, Pat Diye Patlatacağım
Gunumu Gun Edip Coşup Eğlenip Koluma Sevgili Takacağım
Bodruma Gidip Bikinimi Giyip Manşetlik Olacağım...
Aşk
Bi dahamı?
Tovbe
Yasak ettim ben onu bu gonule
Tadı tatlıdır onceleri
Ama sonu sancılıdır
Gelmem oyununa
Kac kez yandı dilim
Bu kez yemin ettim
Ben bi daha pabuc bırakmam aşka
Derken
Cat kapı gelip celdi fikrimi
Şaka maka yine tavladı beni
Yana yana kule doneceğim yine...
Yeni Eğlenceli Bilmeceler
Eğlenceli Bilmeceler Ve Cevapları
Ne kanı var ne canı,beş tanedir parmağı
Elen
Bir sihirli fenerim, kibritsiz de yanarım
Ampul
Bozulduğu halde tamir edilmeyen şey nedir
Hava
Calmak fiilinin gelecek zamanı nedir ?
Hapse girmek
Cat...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.