Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

capon yardım lütfen..

capon yardım lütfen..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar bu konu burayamı acılacaktı bilmiyorum ama benim nfs capon hakıda sorum olacaktı 2 hafta öncesine kadar carbon iyi pervormans veriyor du şuanda donma yapıyor acaba tam sürümünü yükledim ondanmıdır ltf cevabınızı bekliyorom acıl

Similar threads

arkadaşlar pc ye nfs undercover ı sorunsuz yükledim ***** vs herşeyi yaptım ama açılışta tam açılacak gibi oluyor dos ekranına benzer siyah bi ekran geliyor sonrasında ise bu hatayı veriyor ''a required security module cannot be activated this program can not be executed'' daha sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Arkadaşlar Need for Speed Carbon oyununu indirdim 14 patch yükledim ***** bile yaptım ama çift tıkladığımda ; NFSCexe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor hatasını alıyorum lütfen yardım edin Sistemim İşletim sistemi : Windows XP Professional İşlemci : Intel(R) Pentium(R)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
arkadaşlar need for speed 2 indirdim bir siteden oyunu yükledim crack olayınıda yaptım ama oyun tam açılacak gibi oluyor geri kapanıyor hata raporu veriyorbir kaç defa sildim geri yükledim ama yine aynı ekran kartında sorun olacağını zannetmiyorum çünkü gta san andreas ve vietnam oyunu yüklü çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
259
Arkadaşlar bende Nfs Shift Cd si var (çakma ) ayrıca 2 cd Neyse yükledim falan başta binkw32dll bulunamıyor dedi Bende internetten indirdim ve oraya attım Bu sefer başka bir hata verdi Nasıl çözeceğim bu sorunu? Sistemimde yetiyor Windows XP , 6GB boş alan (daha fazlası var) , 1GB ram (bendeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Oyunu yükledim new gameden giriyorum 1 dk sonra kapı acılıyor kapı acılınca oyundan atıyor Sorun ne ve nasıl düzelticem bilen varsa yardım edebilirmi lütfen?
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
858,505Konular
982,722Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt