Çapkın Koca Yalanları * Şirket olarak kadın parfümü ve dudak boyası işine girme kararı aldık Piyasa araştırması yapıyoruz Ne değin marka bayan parfümü ve dudak boyası varsa satın aldık Sürünüp birbirimize sarıldık, öptük yanımızdakini Bizim 'Satınalma'dan Recep'i tanıyorsun, hayta işi tamamen abarttı; öpe öpe bu ışık halkası getirdi beni* İçtim Sahiden içtim dediysem çok değil lakin bende yalan değil Akşam meslek çıkışı arkadaşlarla iki tek attıktan sonradan ben eve gitmek üzere onlardan ayrıldım O sırada sen tut uzaylılar beni kaçır! Ağzım az da olsa içki kokuyordu tabii Bu onlara fazla geldi Beni uzay gemileriyle iki dakika dolaştırıp evin önüne bıraktılar İki dakika tabii onların saatiyle Bizim saatle 5 saat falan oluyor galiba Neyse yalan olmasın * Saatlerdir bizim evi dışarıdan gözlüyorum Bir sor niye böyle yapıyorum? Çünkü o normal o bayağılık hırsızlar daima bu saatlerde evlere giriyorlarmış İyi ki de o kadar yapmışım Bir tanesini tam meslek üstünde yakalamak üzereydim kaçtı hergele Lakin daha duuuur ara sıra bu hırsız mesailerine devam edicem Yakalıycam o leri sen merak etme hayatım * Şaşkınlık, uyurgezerlik gibi bir hastalığım varmış Daha da tuhafı, üstümü başımı değiştirip böyle şık şıkıdım geziyorum Hangi ara eve geldim? Hangi ara uyudum? Sen görmeden nasıl evden çıktım? ALLAH düşmanımın başına vermesin Ne dertler var Evlerden ırak! * Sorma bugün başıma neler geldi? İnanamazsın Pişmiş tavuğun başına gelenler halt etsin benim başıma gelenlerin yanına Şu Anda yatalım Çok yorgunum Sabah salim kafa anlatırım * Köprüde takıldım diyeceğim inanmayacaksın ama yalanım varsa şuradan şuraya gitmek nasip olmasın Bu saatte köprü bomboş gerçekte Basmışım geliyorum Evime, hoş karıma kavuşmak için can atıyorum Bütün gişelerden geçerken üstelik ne göreyim, gişe görevlisi ilkokul arkadaşım Salim değil mi? O da beni tanıdı tabii Eee bunca yılın hasreti Anılar, hatıralar derken meslek uzadı Eh bizim Salim de oldum olası gevezenin tekiydi zaten İnsan 7'sinde neyse 37'sinde de o natürel 'Salim bırak, karım bekler' diyorum yok Susmuyor Görsen bir muhabbet bir muhabbet Allahtan arkadan bir otomobil geldi de * Derhal de kadın kapkaççılar türemiş İki parça başına bu gece meslek çıkışı Etiler'de üstüme atlayıp çantamı olmak istediler Aramızda sıradan boğuşma geçti bu arada beni öpücük manyağı yapıp 'bu sapık adam bize tecavüz etmek istedi' süsü belirlemek istediler İşte bu ruj lekeleri o süsler Fakat yer mi Anadolu çocuğu? Karakolda senin resmini gösterdim, dedim 'ihtiyacım olabilir mi benim böyle şeylere, dünya güzeli karım var' dedim memur beylere Doğal olarak özgürlük bıraktılar * Sen değil miydin dün gece yatakta bir defa de geç gelsen n'olur be adam?!diyen hayatım? İşte seni kırmamak için geç geldim Gecikeyim diye saatlerdir caddelerde abes abes yürüyorum Sıkıldım bir süre sonradan eve geldim Yoksa sen geç gel derken diğer bir şey mi seslenmek istedin?! Ben hatalı anladım o zamaaaan Tüh!! * Ben dolaştıran taksici gördüm fakat bu kadarına pes vallahi Iş çıkışı eve bir lahza önce geleyim diye taksiye bindim Koca günün yorgunluğu, hafif gözüm kapanmış Bir ara gözümü bir araladım Gebze'deyiz az daha uyusam sürücü beni İzmit'e götürecek Neyse fakat vaktinde uyanmışım Taksimetreye bir baktım kimlik numaram gibi olmuş vallahi 'Ben bu parayı vermem' dedim Taksici 'yazdıysa taksimetre ben alırım' dedi Karakolluk olduk Bu durumda azıcık geciktim natürel