Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cannoli İtalyan Tatlısı

Cannoli İtalyan Tatlısı
0
337

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90

Cannoli İtalyan Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler


Hamuru için
  • 1 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı sirke
  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 su bardağı un
Daha sonra dolgu gereci için
  • 200 gram labne
  • 3 yemek kaşığı dolusu pudra şekeri
  • 1 paket kremşanti
  • Yarım çay bardağı süt
  • Kızartmak için sıvı yağ

Cannoli İtalyan Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tereyağ ısıtmadan biraz eritip yumurta ve sirke ile çırpıyoruz.
  2. Sonra üzerine vanilya ve şekeri ekleyip unu yavaş yavaş ek ediyoruz ve güzelce yoğurup dinlenmeye bırakıyoruz.
  3. Labne ile sütü çırpıp üzerine pudra şekerini ve kremşanti ekleyip karıştırıyoruz sıkma torbasına alıp buzdolabında dinlenmeye bırakıyoruz.
  4. Daha sonra hamurunu ince bir formda açıp bir bardak yahut kase yardımı ile daireler formunda 10:12 çapında kesiyoruz.
  5. Kestiğimiz modülleri korne kalıbına sarıp uçlarını bastırarak sabitleyip kızgın yağda kızartıyoruz.
  6. Kızaranları çıkarıp soğuyunca kalıptan ayırıp dolapta bekleyen iç dolgumuzu içine sıkıyoruz.
  7. Üzerini dilediğiniz form süsleyebilirsiniz ben hazır pasta süsleri kullandım ???? not; pişen hamurlar kıtır kıtır oluyor, tüketmeden çabucak evvel dolgu materyalini ekleyin yumuşamasın ????.
Cannoli İtalyan Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Panna Cotta (Çok Hafif İtalyan Tatlısı) Tanımı İçin Materyaller 1 kg süt1 paket krema2 çay bardağı toz şeker6 yemek kaşığı mısır nişastası1 paket vanilya Sos İçin Sosunu dilediğiniz meyveden hazırlayabilirsiniz ya da hazır sos kullanabilirsiniz Panna Cotta (Çok Hafif İtalyan Tatlısı) Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Panettone İtalyan Keki Tanımı İçin Gereçler 42 gram maya1 yemek kaşığı şeker1,5 lt süt ılık200 gram un120 gram şeker1 limon, rendelenmiş kabuğu3 adet yumurta1 tutam tuz150 gram tereyağı, yumuşak300 gram un50 gram kuru üzüm Panettone İtalyan Keki Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Bardak Tatlısı Tanımı İçin Materyaller Kreması için: 400 ml krema250 gram labne peyniri5 tatlı kaşığı pudra şekeri1 paket vanilya şekeri1 paket vanilyalı puddingBisküvi (200 gram kadar kullandım) Meyveli pudding için: 400 gram buzlu karışık kırmızı meyve (Derin dondurucudan) yahut mevsimi ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Etimek Tatlısı Tanımı İçin Gereçler 1 paket etimek Muhallebisi için; 1 kilo süt4 yemek kaşığı tepeleme un12 yemek kaşığı şeker1 vanilya1 paket krem şanti Şerbeti için; 2,5 su bardağı su2,5 su bardağı şeker Üzeri için; Hindistan cevizi Etimek Tatlısı Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Anında Biten Portakallı Hira Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler 1 adet yumurta1 su bardağı + 2 tepeleme yemek kaşığı un4 yemek kaşığı yoğurt1 su bardağı irmik1 çay bardağı sıvı yağ2 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri1 paket vanilya1 paket kabartma tozu1 portakal kabuğu rendesi Şerbeti için: 2 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,505Konular
982,681Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt