Canım Anneciğim canım anneciğim canim annecigim anneciğime mektup Adı Soyadı : Bedir Karabıyık Doğum Yeri : 20031953 Doğubeyazıt Baba Adı : Ahmet Ana Adı : Saadet Uygar Hali : Evli 2 Çocuk Babası Şehit Olduğu Yer : Sarıkamış Kızılçubuk Köyü 04041994 id Defin Yeri : Balıkesir Bandırma VASİYETİMDİR Canım Anneciğim, Herşeyimi fakat herşeyimi sana borçluyum, hep sana hizmet etmeyi, yanımda kalmanı, sana derin saygı etmeyi, hoş kokunu koklamayı arzuladım Çok eksik kısmet oldu Bu dünyada sana doyamadım Anneciğim dünyayı sevemedim, tad da alamadım Allah'ın emir ve rızasına aykırı herşey beni rahatsız etti El hasıl dünya bana küstü bende ona Bilmiyorum ama zannediyorum senin dualarının bereketiyle ömrüm uzun olur Eğer sen veya ben önce gidersek önce giden kucağını açıp beklesin Muhakkak kavuşacağız Saçından bende bir tutam var, onu yanımda taşıyorum Ölürsem Allah'ın izniyle bu kahramanca olacaktır Saçının telleri yanımda kalsın, sakın yas Bilki göğsümde kur'an var Dudaklarım da, son olarak Allah'ı zikretdi Gönlün müsterih olsun İbadetlerimi zikirlerimi hep bağışladım, elimde birşey kalmadı Rabbimin huzuruna bomboş gidiyo rum Onun gufranının kuşatacağını umuyorum Sana diğer ne yazayım evvel gidene selam olsun Oğlun Bedir