Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Canım Ailem Yonca Lodi Haksızlık Değilmi şarkı sozu

Hoş geldin! Techno tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Canım Ailem Yonca Lodi Haksızlık Değilmi şarkı sozu
0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yonca lodi canım ailemde soylediği şarkı sozu
Canım ailem Yonca Lodi şarkısı sozleri

Sana Bakışlarımda sevdiğimi anlaman mumkun değil mi?
Seni boyle uzaktan ellerini tutmadan sevmem imkansız mı?
Gozumun onundeyken sana dokunamamak haksızlık değil mi?
Senin icin akan bu Gozyaşlarımı anlayamaman;
Gunah değil mi? Yazık değil mi? Haksızlık değil mi?

Boyle aşk olmaz ki duyuyormusun?
Ruyanda gordukce ozluyor musun?
Seni ne cok sevdiğimi
Gozlerimde gormuyor musun?
Seni ne cok sevdiğimi
Gozlerinle gormuyor musun?

Fallara inanıp sana kavuşamadan KAYBETMEKTEN korkmam
Gozlerine bakıpta seviyorum diye haykıramamak
Senin icin akan Bu son gozyaşımı silmen imkansız mı?
Omrumun baharında beni boyle caresiz, boyle kimsesiz,
Gunah değilmi? Yazık Değil mi? Haksızlık değil mi?

Similar threads

Yonca Lodi Haksızlık Değil Mi şarkı sozu Sana Bakışlarımdan sevdiğimi anlaman mumkun değil mi? Seni boyle uzaktan ellerini tutmadan sevmem imkansız mı? Gozumun onundeyken sana dokunamamak haksızlık değil mi? Senin icin akan bu gozyaşlarımı anlayamaman; Gunah değil mi? Yazık değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Canım Ailem Dizisi Yonca Lodi Emanet şarkı sozleri Yonca Lodi Emanet şarkı sozu Yonca Lodi Emanet şarkı sozleri Sen benim icimdeki buyuk yangınların adı Ben senin gecendeki mavi yada gunumdeki sarı Sen benim şehrindeki butun sokakların adı Ben senin yuzumdeki cizgi dunundeki anı Hadi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Yonca Lodi Ağlaya Ağlaya Şarkı Sozu Yonca Lodi Ağlaya Ağlaya Şarkı Sozu Ağlaya Ağlaya Şarkı Sozu Yonca Lodi Aldatıldım,hic ummadık yerdek yara aldım inanmıştım,cocuklar gibi kapılmıştım yine ben yanılmışım,yine ben aldanmışım,yine ben Ağlaya ağlaya icimdeki yaralara aldırmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Yonca Lodi Ton Farkı şarkı sozleri Yonca Lodi Ton Farkı şarkısı sozu Acele etme hemen acamazsın solar solmaz Gonule hic sitem etme Aşktan kacamaz miyadı dolar dolmaz Son pişmanlığım değil bu faydalı yada faydasız Aşk alışkanlığı bir denizdir Dalgalı yada dalgasız Gonule kızma seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Orhan Gencebayın Canım Ailem Dizisinde soylediği şarkı Aklım Takıldı sozleri Orhan Gencebay Aklım Takıldı şarkı sozu Canım Ailem Orhan Gencebay Şarkısı sozleri Dun gece hep seni seni duşundum Soylediklerime aklım takıldı Uykumda bir sağa bir sola dondum Alaycı guluşune aklım takıldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,505Konular
982,838Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt