Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Canderel Green

Canderel Green

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Şeker tadından vazgeçmeden şeker tadında bir Ramazan geçirmek artık çok kolay Sağlıklı beslenmek ve formunu korumak isteyenler Ramazan ayını Canderel Green ile çok rahat ve keyifli geçirecek

Ramazan’ın Gülü “Güllaç Hiç Bu Kadar Hafif Olmamıştı!
Uzun yaz günlerinde tutulan oruçla artan şeker ihtiyacını, şekerin doğal alternatifi Canderel Green ile karşılamak mümkün Yüzyıllardır Güney Amerika’da şekerin yerine kullanılan Stevia bitkisinden üretilen ve içeriği bitkisel, kalorisi ise sıfıra yakın olan Canderel Green ile hazırlanmış “Hafif Güllaç ile Ramazan sofralarınızı şenlendirin

Şekerin zararlarından uzak durmak isteyen ama şeker tadından da vazgeçemeyenler için Canderel Green, her türlü tatlı yapımında rahatça kullanılabiliyor

Canderel Green’den yapımı zahmetsiz, tadımı hafif, Ramazan sofralarının gözdesi olacak bir tarif önerisi; Canderel Green ile hazırlanmış Güllaç…

Canderel Green’li Güllaç Tarifi

Malzemeler:

4 yaprak (130gr) Güllaç
2,5 su bardağı (500ml) süt
1 su bardağı Canderel Green Toz
23 yemek kaşığı gül suyu
1 çay bardağı ceviz
Hazırlanışı:
Süt ve Canderel Green Toz’u karıştırarak kaynatın ve soğumaya bırakın Ilık sütü geniş bir tepsiye dökün

Güllaç yapraklarını teker teker tepsiye yatırın Sütte bekleyen güllaç yapraklarını iyice yumuşamadan tepsiden alın İki eşit parçaya bölün

İkiye böldüğünüz yaprakların her birini ikiye katlayın Ortasına biraz ceviz koyduktan sonra bohça şeklinde sarın

Bohça şeklindeki güllaç yapraklarının kıvırdığınız tarafı alta gelecek şekilde servis tabağına yan yana dizin

Güllaçların üzerine kalan sütü (isteğe göre gül suyunu da ekleyerek) dökerek iyice çekmesini sağlayın 30 dakika kadar beklettikten sonra servis yapın
Afiyet olsun…

1 porsiyonda;

Enerji (kal) : 1174
Karbonhidrat (g) : 193
Protein (g) : 29
Yağ (g) : 32
Canderel Green Hakkında:
Anavatanı Güney Amerika olan ve Brezilya, Arjantin, Paraguay gibi ülkelerde yüzyıllar boyunca yerliler tarafından kullanılan Stevia bitkisi, doğanın en tatlı hediyesi olarak karşımıza çıkıyor Stevia Rebaudiana adını taşıyan ve yerli halk tarafından “Tatlı Yeşillik olarak adlandırılan bitki, şekerin yerine doğal bir alternatif olarak kullanılıyor

Stevia, yapraklarındaki tatlı mucize keşfedildiği günden bu yana; ABD, Japonya, Fransa, İsviçre, Çin, Avusturalya, Yeni Zelanda, Kore ve Meksika başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde yaygın olarak ve güvenle kullanılıyor Şekerden 300 kat daha tatlı olan Stevia özleri, kalori alımına dikkat edenler, beslenme şeklinde şeker miktarını azaltmak isteyenler için şekere karşı doğal bir alternatif olarak görülüyor Yapılan çalışmalar, kandaki glukoz seviyelerini değiştirmediği görülen Stevia bitkisinin, diyabet hastaları tarafından da güvenle kullanabileceği belirtiliyor

Canderel Green’in içeriğindeki Stevia bitkisinin tatlandırıcı özelliği, yapraklarından elde edilen Reb A (Rebaudiosid A) isimli doğal özden geliyor Şekerden 300 kat daha tatlı olan Reb A sayesinde Stevia bitkisi şekere tamamen doğal bir alternatiftir Stevia bitkisinin tatlandırıcı olarak kullanımı ise ilk kez 1889 yılında botanik uzmanı Antonio Bertoni tarafından gözlemlendi Yapraklarından ilk kez tatlı madde çıkaran Paraguaylı kimyager Dr O Rebaudi anısına bitkiye, Stevia Rebaudiana adı verildi Stevia bitkisi, Kasım 2019’de Paraguay Cumhurbaşkanlığı tarafından “genetik miras olarak ilan edilerek koruma altına alındı

Doğanın en tatlı hediyesi olan Stevia’nın doğal özü, dünyaca ünlü tatlandırıcı markası Canderel ile Türkiye’de “Canderel Green olarak satışa sunuldu Bitkisel tatlandırıcı Canderel Green; Tablet ve Toz formlarında tüketicilerle buluşuyor

GURME REHBERI
 
858,536Konular
981,825Mesajlar
32,333Kullanıcılar
elgriseldaaaSon üye
Üst Alt