Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Candan Ercetin - Unut Sevme

Candan Ercetin - Unut Sevme
0
164

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Aşka gonul vermem aşka inanmam

Yıllarca boş yere ağlayıp yanmam

Boyle bir arzuya meyledip kanmam

Unut sevme beni

Bu aşkın sonu

Ne yazık ki hicran

Gozyaşı dolu

Nasıl olsa sonu gelmeyecek mi

Her guzel şey gibi bitmeyecek mi

Bırakıp da beni gitmeyecek mi

Unut sevme beni

Bu aşkın sonu

Ne yazık ki hicran

Gozyaşı dolu

Similar threads

Aşka Gonul Vermem Şarkı Sozleri Aşka gonul vermem, aşka inanmam Yıllarca boş yere ağlayıp yanmam Boyle bir arzuya meyledip kanmam Unut sevme beni, bu aşkın sonu Ne yazık ki hicran, gozyaşı dolu Nasıl olsa sonu gelmeyecek mi Her guzel şey gibi bitmeyecek mi Bırakıp da beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Samimi Olarak Erçetin Unut Sevme aska gonul vermem aska inanmam yillarca bos yere aglayip yanmam boyle bir arzuya meyledip kanmam unut sevme beni bu askin sonu ne yazik ancak hicran gozyasi batmış nasil olsa sonu gelmeyecek mi her guzel sey gibi bitmeyecek mi birakipta beni gitmeyecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Candan Ercetin Bahar şarkı sozu Sen bana mujde misin umut musun sevgili Kim demiş gecti mevsim ufukta gorundu kar Bu kacıncı bahar sakın sorma sevgilim Benim yorgun gonlumde aşkının telaşı var Bu kacıncı bahar sakın sorma sevgili Benim olgun gonlumde aşkının telaşı var Bahar geldiğinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Candan Ercetin Beni Boyle Sev Şarkı SozU Candan Ercetin Beni Boyle Sev Şarkı Sozu, Şarkı Sozleri Beni boyle sev seveceksen Olduğum gibi goreceksen Girme gonlume girme omrume Ne dertliymiş bu diyeceksen Sen dert nedir ne bilirsin Sen gonlumde Kabe sen meleksin Sen her şeysin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
Ben Yine Kendimle Adaletin can yakıyor Terazi senden yana Cesaretin yola cıkıyor Bilmediğim uzaklara Haklıdır giden aslında Kalmadıysa bu aşkta hicbir hatıra Kalbini dondursen bile guneşe Benzemez hic ilkbahara Sen yine kendinle ben yine kendinle Savaştık yine kaybettik Aşk diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,500Konular
982,391Mesajlar
32,980Kullanıcılar
maliaktan71Son üye
Üst Alt