Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Candan Ercetin - Teselli

Candan Ercetin - Teselli
0
177

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yıllar sonra hala bugun

Benim icin ağlıyorsan sessizce

Ne olur yapma bunu kendine

Kabahat sende değil

Sevemeyen kalbimde

Teselli edecekse eğer

İtiraf edeyim

Yalnızlık sadece

Terk edilenler icin değil

Mutlu olacaksan eğer

İtiraf edeyim

Yalnız kalan sadece

Terk edilen değil

Similar threads

Samimi Olarak Erçetin Avunma yillar daha sonra hala bugun benim icin agliyorsan sessizce ne olur yapma bunu kendine kabahat sende degil sevemeyen kalbimde avuntu edecekse eger itiraf edeyim yalnizlik yalnızca terkedilen icin degil mutlu olacaksan eger itiraf edeyim yalniz kalan sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Candan Ercetin Kimin Doğrusu şarkı sozu Yoldan cıkmak guzeldir Cok konuşanlara inat Belki biraz sır tutarak Belki biraz da korkarak Doğru kimin doğrusu Yol dedikleri hangisi Konuşanlar mukemmel mi Onlar masum mu Yoldan cıkmak guzeldir Şoyle herkesten gizli Belki biraz sessizce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Kısa Yalnızlık Sozleri, En Guzel yalnızlık sozleri Yalnızlık Mesajları Asla Unutmadım ve Unutmayacağım Bu kalp Seni unutmak icin Sevmedi yalnız kalsamda hayalinle Avunmasınıda Oğrendim Ve şarkılarada yalnızlığımı Oğrettim!!! Sesini ozlemişken Suskun kalbim, Hala Git Diyorsun bana Bırak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Candan Ercetin Fotoğrafları, Candan Ercetin Hakkında Kısa Bilgi, Candan Ercetin (D 10 Şubat 1963, Kırklareli ) Turk şarkıcı Uzun yıllar Galatasaray Lisesi'nde muzik oğretmenliği gorevini surdurmuştur 2007 arası Galatasaraylılar Derneği Başkanlığı yapmıştır itibariyle Galatasaray...
Cevaplar
0
Görüntüleme
263
Beni bırakın – Levent Yuksel Bu Gece Son – Levent Yuksel Dedikodu – Levent Yuksel İstanbul – Levent Yuksel Kadınım – Levent Yuksel Med Cezir – Levent Yuksel Sultanım – Levent Yuksel Tuana – Levent Yuksel Yeniden Başla – Levent Yuksel Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile – Ajda Pekkan Kimler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt