Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Candan Ercetin - Kaybettik Biz

Candan Ercetin - Kaybettik Biz
0
175

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bir nefeste aldım seni
Bin nefeste cıkmaz oldun
Tam goğsume bastım seni
Sevmek varken uyunur mu

Ne diyor ne diyor yeni aşklar
Bahar oluyor mu sert kışlar
Yanılıyorumdur inşallah
Gozlerinde telaş var

Acı sozler sarf ettik biz
Birbirimizi incittik biz
Acı sozler sarf ettik biz
Nerden baksan kaybettik biz

Similar threads

Samimiyetle Erçetin Kaybettik Biz bir nefeste aldim seni bin nefeste cikmaz oldun bütün gogsume bastim seni hoşuna gitmek varken uyunur mu ne diyor ne diyor yeni asklar bahar oluyor mu sert kislar yaniliyorumdur insallah gozlerinde telas var aci sozler sarfettik biz birbirimizi incittik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Etkileyici Guzel Mesajlar En Etkileyici Guzel Mesajlar Etkileyici Guzel Sozler Mesajlar İLK GORUSTE ASKA INANIRMISIN? YOKSA DISARI CIKIP TEKRAR MI GIREYIM SENI UZAKTAN SEVMEYI,SANA BAKMADAN GORMEYI,SENI DUYMADAN DINLEMEYI,GOZYASLARIMLA GULMEYI,KAVUSMAK ICIN SABRETMEYI OGRENDIM AMA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
236
Can Tanrıyar ile Petek Dinçöz 'ün Annesi Aralarında Ne Var ? Bu konu; Can Tanrıyar ile Petek Dinçöz 'ün Annesi Aralarında Ne Var haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, başlığı okuduğunuzda gözlerinize inanamadığınıza eminiz lakin biz de haberi ilk okuduğumuzda kaderin bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
KADININ FENDİ 1 Eski zamanda bir halife vardı ki, Hatem’i cömertliğine köle etmişti İhsan ve adalet bayrağını yüceltmiş, dünyadan yoksulluk ve ihtiyacı kaldırmıştı Deniz ve inci, onun vergisine nispetle ehemmiyetsiz bir hale gelmiş lutuf ve ihsan Kaf’tan Kaf’a yayılmıştı O padişah, topraktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
389
TEVEKKÜL MÜ? ÇALIŞMAK MI? Güzel bir derede av hayvanları, aslan korkusundan ıstırap içindeydiler Çünkü aslan, daima pusudan çıkıp birisini kapmaktaydı O otlak bu yüzden hepsine fena geliyordu Hileye baş vurdular; aslanın huzuruna geldiler: “Biz sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
573
858,500Konular
982,368Mesajlar
32,972Kullanıcılar
estergon37Son üye
Üst Alt