(; samimi olarak erçetinbahar
sen bana baharmısın içtenlikle erçetinin son albümünden bahar adlı parçaya bayıldım arkadaşlar,sesini gerçekten beğenirim,çok fazla hayranı değilimdir açıkcası lakin söyledği şarkıların hakkını verir ve gerçekten sözleri de anlamlıdır buyrun,işte o fazla beğendiğim şarkının sözleri, 1549253849 1549253849 candanercetinbahar5c57bcddc58adcandanercetinbahar5c57bcddc58ad http:uzmancozumlerfileswordpresscom200704back1 samimi olarak erçetinbahar sen bana müjde misin,umut musun sevgili kim demiş geçti mevsim,ufukta göründü kar bu kaçıncı bahar,sakın sorma sevgili benim bitkin gönlümde aşkının heyecanı var bu kaçıncı bahar,sakın sorma sevgili benim olgun gönlümde aşkının telaşı var bahar geldiğinde mi ben böyle olurum yahut böyle olduğumda mı gelir bahar keza bunun seninle ne ilgisi var yan ancak ben böyle olduğum için bahar çünkü sana değdiğinden beri ellerim bütün kış dallarında tomurcuklar var sen bana taahhüt misin,lütuf musun sevgili kim ne derse desin al beni sinene sar yaşanmış baharları unut gitsin sevgili benim gönül ülkemde birtek senin aşkın var yaşanmış baharları unut gitsin sevgili benim bitkin gönlümde birtek senin aşkın var dinlemenizi kuvvetle öğüt ediyorum!!!
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.