Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Can Yakıcı mesajlar can yakan sözler

Can Yakıcı mesajlar can yakan sözler
0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Can Yakıcı mesajlar can yakan sözler Can Yakan Sözler Can Yakıcı Sözler Can yakmak kesinlikle oysa fena birşeydir lakin bazen canı yanarsa insanın, canını yakanın, acıtmak ister kişi İşte o gibi anları anlatan can yakan sözleri aktarıyoruz Melek'ler 1549103484 1549103484 canyakicimesajlarcanyakansozler5c557180c5604canyakicimesajlarcanyakansozler5c557180c5604 canyakicimesajlarcanyakansozler5c557180c5604 Değerinde verdiklerin değerini bilmiyorsa, kendini daha artı değersiz etmeyeceksin! Hepsini bir kalemde sileceksin Bir köpeğin dostluğu daha iyidir; bir dostun köpekliğinden Yoluma çıkma sakın çarparım, bana şekil yapma sakın kalbini kırarım Canımı yakan gidişlerin değildi zaten canımı bölge o zifiri karanlık sözlerindi Tek derdim yalnızlık bebeğim, tek sebebim sensin sevdiğim Yalnızlık kimine güzel kimine kadar özel, sana sevgiyi verdim bundan böyle ne özelim nede tüzelim Kimileri vardır aşkın en yücesine lâyıktır, kimileri vardır aşkın en yücesini versen de aşağılıktır Can yakan sözlerin parçaladı bedenimi şu anda canım yanmaz artık alıştırdın beni Hayata gülecek mecalim kalmadı zaten yaşam tokat atmıştı seneler önce derhal yine sayende yaşam beni tokatladı Sevmişim bir defa gönül laf dinlemez ne çare? Seni sevdim işte ben o gün bittim Ey aşıklara mekan olan koca dünya sen döndükçe ben ağlayacağım insanlara aşıklara uzak bakacağım Azraile meydan okuduğum bu hayatta canımı aldın azraile bırakmadın, acilen canımı istiyorum yarınlarımı geri ver bana! Sana güvenerek çıktım acı hayatın yoluna sana inanarak başladım can yakan sözler hayata inanmaya yeniden benim canımı aldın hayatın ortasında! Seni güz rüzgarlarına bırakıyorum yaktığım canımı tekrar hayata hazırlıyorum sensiz yaşamak hayata her tarafta açılmak istiyorum Hayatım gürültüsüz bir film gibi oyuncular var ses değil hepsinin sesini kıstım kendim yaşayacağım hayatımı artık kimseye ne el nede bel bağlayacağım  

858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt