Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Can Sıkıntısı Nasıl Geçer

Can Sıkıntısı Nasıl Geçer
0
147

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Sebebini bilmediğiniz bir sıkıntımı va riçinizde nedense hiçbirşeyden hoşgörü almıyor ve kesintisiz canınızın sıkılmasından mı şikayetçi oluyorsunuz o zaman bu sıkıntılarınızı gidermenizde sizlere muavin olacak yazımızı mutlaka okumanızı nasihat ediyorum

Hayatımızda bazı anlar vardır gerçekte hayattan tutku almaz ve etrafımızda olan güzellikleri de göremez ışık halkası geliriz Bunun genel bir adını birçoğumuz biliyoruz evet cevaplarınızı duyar gibi oldum bunun adı Can Sıkıntısıdır

Zaman Zaman insanın hiçbir şeyden müsamaha alamadığı, hiçbir faaliyette bulunmak istemediği, hayatın güzel yönlerini göremediği, can sıkıntılı zamanları olur Böyle anlarda büyük bir bunalıma düşeriz, eğer bu durumdan kurtulamazsak ruh sağlığımız tehlikeye girebilir Bunu önlemek için hayattaki ufak detayları yakalamayı bilmemiz gerekmektedirMaddi açlık insanı böyle perişan böyle kuvvetsiz böyle güçsüz ediyor

Peki Can Sıkıntsını onarmak için ise biz halk genel anlamda büyük bir uğraş ve uğraş gösteriyormuyuzCan sıkıntısı durumunda yapmanızı tavsiye edeceğim şeylerden ilki Allah'ı bol bol zikretmeniz olacaktırMutlaka bu konuyu ciddiye alın yapılması gereken en ciddi ve en enerjik çözüm yolu budurBıkkınlık durumlarında Allah'ı daha çok kutlamak sizi rahatlatacak ve daha fazla düşünmenizi sağlayacaktırBu gibi durumlarda okumanız için sizlere kısa bir dua paylaşmak istedim Dinimizde Sıkıntı için okunacak bir Dua vardır

Ya Vedud ! Ya Vedud ! Ya Vedud ! Yâ zelArşilMecîd! Ya Mubdiu, Ya Muîdu! Ya Feâlun lima yurid! Eseluke bi nuri vechikellezi melee erkane arşike ve eseluke bi gudretikellezi kadderte bihâ ala halkike ve bi rahmetikellezi vesite kulle şeyin la ilâhe illa ente, Ya Muğisu eğisni, Ya Muğisu eğisni, Ya Muğisu eğisni
*

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt