Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Can Bonomo Opium Şarkı Sozu

Can Bonomo Opium Şarkı Sozu
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Opium Şarkı Sozu Can Bonomo
Can Bonomo Opium Şarkısının Sozleri
Opium

severim derdi elimden
ceker operdi yerimden
anlamadım anlamadım
sordulardı neydi benim adım
yururum adım adım

sen de mi opium'a daldın?
korkunu kalbine saldın
ben de mi boş bi masaldım?
kendini harcadın attın

bak bak bak! geri gelmiş demek
herkes ağlarken guler o
ha ha ha! komiksin demek

kimse bakmazken sen say
bir iki uc dort

haber almazdım
birinden oğreniverdim, gitmişti
anlamadım anlamadım
sordulardı nerde senin yarın
yaradır her yanım

bak bak bak! geri gelmiş demek
herkes gulerken ağlar o
vah vah vah! trajiksin demek
kimse bakmazken sen say
bir iki uc dort

Similar threads

Can Bonomo Elma Dersem Cık Can Bonomo Elma Dersem Cık Şarkı Sozleri En doğrusu da olur, tam aksi de Herkes bambaşka bu galakside Bu sezonun renkleri cok neşeli Senin hatunun jetonu koşeli Hani, Vay vay vay vay Vah vah vah vah Hih hih hih hih Hah hah hah hah Yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Annem Oğretti Şarkısının sozleri Gokay Azade Annem Ogretti sozleri Gokay ve Azade Annem Ogretti şarkısı Annem Oğretti Şarkı Sozu Gokay Fark edince bak elimde sağ elimde mabedim, Kan gelince kahpeninde sahtesinde yad edin, Yad edin hasat edin mekanını pat edince, Pencerince vah vah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Can Bonomo Defol Şarkı Sozleri Can Bonomo Defol Şarkısının Sozleri Defol Bana soru moru sorma Defol git olur mu? Hadi yuru yuru durma Uzaklaş olur mu? Sen yanı yanı başımdan, eksilttin yaşımdan Sen kendini paylaş, seni kim alır? Dokturduğun her yaş yanına kalır Başkası zor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Can Bonomo Bana Bir Saz Verin şarkı sozu Can Bonomo Bana Bir Saz Verin şarkısı sozleri Can Bonomo Bana Bir Saz Verin şarkısının sozu Haydi! Yalan oldular ama yalanlar soylediler Ama sen beni sev bi, bak yine bulduğunda kacarım ben Kimlere kandın, alem yine batmış bak cıkarım ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Daha Sıcak Daha Dumanlı Şarkı Sozleri Can Bonomo Daha Sıcak Daha Dumanlı Şarkısı Sozleri Ne kadar cıkar sesin bak bas bas bas bağırarak Yakında kopacak cok derinden Sen de soyle istersen, sana da yer var burda gel gel gel (Sıra kimde) Bari sen de soyle ya sen de Daha sıcak daha sıcak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt