Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Can Bonomo gitar akorları

Can Bonomo gitar akorları
0
128

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bana Bir Saz Verin

A Bb

Haydi! Yalan oldular ama yalanlar soylediler

A Bb

Ama sen beni sev bi, bak yine buldugunda kacarim ben

A Bb

Kimlere kandin, alem yine batmis bak cikarim ben

A Bb

Diner mi sandin, ama kendini zorlama boyle

A Bb

Kala kala kimlere kaldin, hayat sana zormus cok zormus yandin

Meczup

Cm Bm7

Bir meczup hali yaman

Cm Bm7

İcmemiş kalmış harman

G# G

Deliye donmuş ondan

G# G

Donme ey meczup uyan

Cm Bm7

Dermiş hep aşklar yalan

Cm Bm7

Korkmam oyunlarından

G# G

Sona gidermiş her an

G# G

Gitme ey meczup uyan

Nereye ucarım ben bilinmez

Beni vurdular beni vurdular

Duştum dunyaya yeniden

Beni buldular beni buldular

Şaşkın

Cm
Ama sen durma boyle
G#
Yine ağla da anlat kendini
Cm
Kacma boyle
G#
Senin aklını almışlar
Cm
Sana kalmam ben de
G#
Bana yollar yollar bulmuşlar
Cm
Yan yan sen de
G#
Yine de dert yine de zor olanı yapalım

Cm
Sen nerdeydin
G#
Sana kim sordu hayatının aşkını
Cm
Sen kimleydin
G#
Bana kim buldu senin gibi şaşkını

Similar threads

En İyi Gitar Tabları Gitar Tabları Kolay Halil Sezai Duman Tab Em benim bu derdim, F ne yağan yağmurda, Gm ne yalancı sonbaharda, es Em ne bomboş sokaklarda es Em kırılmış her yanım, F Gm kaybolur zaman saclarında, es gozlerim sokaklarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Nereye ucarım ben bilinmez Beni vurdular beni vurdular Duştum dunyaya yeniden Beni buldular beni buldular Kimi sevdin sen yine soyleme Sana sordular sana sordular Aklın kacmış yine yerinden Yine ordalar yine Ama sen durma boyle Yine ağla da anlat kendini Kacma boyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
Can Bonomo Şaşkın Şarkı Sozu Can Bonomo Şaşkın Şarkı Sozleri Nereye ucarım ben bilinmez Beni vurdular beni vurdular Duştum dunyaya yeniden Beni buldular beni buldular Kimi sevdin sen yine soyleme Sana sordular sana sordular Aklın kacmış yine yerinden Yine ordalar yine Ama sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Gitar Akorları Gitar Akorları Nasıl Olur Gitar Akorları Ornek Duman Herşeyi Yak intro: Dm C Bb Dm,Dm C Bb Dm son: Gm Bb A Dm Dm C Bb Beni yak kendini yak her şeyi yak Dm C Bb Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak A Bb İster op okşa istersen oldur Gm A Aşk icin olmeli aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Gitar Akorları Gitar Akorları Nasıl Olur Gitar Akorları Misal Duman Herşeyi Yak intro: Dm C Bb Dm,Dm C Bb Dm son: Gm Bb A Dm Dm C Bb Beni yak kendini yak her şeyi yak Dm C Bb Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak A Bb İster öp okşa istersen öldür Gm A Aşk için ölmeli aşk o süre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt