Can Ateş Meryem Uzerli'den Olan Bebeğini Kabul Edecek mi? can ateş haberleri, meryem uzerli haberleri, meryem uzerli can alev Sevgili melekler, dün sizlerle paylaştığımız Meryem Uzerli'nin gebe olduğu flaş haberinin ardından hemen gözler Can Ateş'e çevrildi İddialara göre 4 aylık hamile olduğunu söyleyen Meryem Uzerli'ye Can Alev'deri beklediği destek gelmedi Bundan daha sonra Ateş'in nasıl bir hitabe alacağı ve Meryem Uzerli'nin ne yapacağı ilgiyle bekleniyor İşte haberin detayları 9496 9496 canatesmeryemuzerlidenolanbebeginikabuledecekmi5c4df878ca125canatesmeryemuzerlidenolanbebeginikabuledecekmi5c4df878ca125 200 300 meryemuzerlijpg9496 Can Ateş Meryem Uzerli'den Olan Bebeğini Kabul Edecek mi? meryemuzerlijpg9496 Can Ateş Meryem Uzerli'den Olan Bebeğini Kabul Edecek mi? Borsacısigortacı Can Ateş’ten hamile kaldığını ifade eden oyuncu Meryem Uzerli bebeğini doğurmakta, ex sevgili ise, “Bebek mi, benim hiç haberim değil demekte ısrarlı Can Ateş, sevgilisi Meryem Uzerli’nin hamile kaldığını öğrendikten daha sonra, “Benim birincil eşimden iki oğlum var Üçüncü çocuk istemiyorum Yükümlülük alamam dedi ve hamile sevgilisini besbelli bıraktı MERYEM YANLIŞ YOLDA Posta'nın haberine kadar doğacak olan bebeği kabullenmeyen Can Alev, bir ara gittiği Almanya’dan geri döndükten sonra 20′li yaşlarda bir kızla flörte etmeye başladı ve Meryem’i bir daha ne aradı ne de sordu Yakın çevresine de, “Aşk yaşadık ve bitti Ne bebeği ne evliliği… Bundan Böyle yeni bir sevgilim var Meryem yanlış yolda dedi Bu gelişmeler yaşanırken, Meryem Uzerli’nin ailesiyle birlikte Almanya’nın Berlin şehrinde yaşayan babası Hüseyin Uzerli devreye girdi: Baba Uzerli kızına şöyle dedi: “Kızım sen istiyorsan bebeği doğur Can Alev almazsa ben nüfusuma alırım! Can Ateş, Meryem Uzerli’den ayrıldıktan daha sonra 20′li yaşlarda genç bir kadınla birlikte görülmeye başladı Genişletmek için tıkla