Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

call of duty2

call of duty2

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
merhaba arkadaşlar benim pc ye win32pariteb diye bir virüs girmişti sonunda kurtuldum format atarak ama oyunlarım fln hep gitti şimdi cod 2 yi yeniden yükledim ama hata veriyor(single player)
error during initiallization:
EXEERRMSSINITFAILEDMP

ne yapmam gerek şimdiden teşekkürler

Similar threads

Merhaba arkadaşlar herkeze iyi forumlar benim sorunum Cd den call of duty 2 yi yükledim açtığımda Şu Hata Error during initialization: Couldn't load defaultcfg make sure Call Of Duty is run from the correct folder çıkıyor Hatası Çıkıyor yardım edin Lütfenn Direckt 90 yükledim aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
call of 2 yi multiplayer oynamak için bi siteden yama indirdim Multiplayer olarak oyuna girebiliyorum ama single payer dan oynamaya çalışınca şu hatayı veriyor: FATAL ERROR Error during initialization: Failed to initialize renderer: version mismatch yardım ederseniz çok sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
arkadaşlar cod u yükledim ***** ini yaptim console da hata verdi error during initalizitaion video card or driver doesn't support UBYTE4N vertex data diyor bi çözüm ya lütfen:S
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
single player oynarken oyun ve makine kitleniyor ve hiçbir işlem yapamıyorum hatta bazen oyuna girerken aktivizyon yazısında bile kitlenme oluyor restart yapmam gerekiyor ilk başta sorun yoktu daha sonra oyunu açarken bir sorun verdi evet hayır iptal seçenekleri vardı hangisini seçersem seçeyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
arkadaşlar ben call of DUTY 2 aldım ama bilgisayarım çalıştırmıo ve oyunu yükledim ama şööle bi hata verio oyunu açmaya çalışınca '''ERROR during initialization Video card or driver doesn't support dynamic textures''' diyor ve sistem gereksinimleri falan açıosanırım bilgisayarımda bişeyleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
858,505Konular
982,722Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt