iltasyazilim
FD Üye
Go!GamingGiant sitesinin haberine göre, Modern Warfare 3'ün karakter animasyonları ve bazı sekanslarının birebir olarak serinin eski oyunlarından alındığı ve geri dönüşüme uğrayarak yeni görünen grafiklerle tekrar önümüze sunulduğu iddia edildi Gerçi aynı oyun motorunu kullandıklarından bu biraz normal gibi görünse de, Infinity Ward'un tembellik ettiği gerçeğini de gözardı etmemek gerek Ekran görüntülerine bakarak kararı siz verebilirsiniz
ADamlar Ne Yapsakda Kralı Devirsek Diye Düşünür Oldular NE Yazıkki Bizdede Lamerden Bol Birşey Yok Adamlar bilip bilmeden Yorum Yapmıslar Siz Karar Verin 3 Sahneye Bakarak Call Of Duty MW3'ü KötüleyebilirmisinizSahneler birbirini Andırıyor Diye Adamlara Etmedikleri Küfür Kalmamış Kaynağı İnceyebilirsinizYazık Diyorum 3 Tane Resime Bakarak Onca Yıllık Oyunu NE Hale Soktular
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Not: 2Resime Çok Güldüm ^^
ADamlar Ne Yapsakda Kralı Devirsek Diye Düşünür Oldular NE Yazıkki Bizdede Lamerden Bol Birşey Yok Adamlar bilip bilmeden Yorum Yapmıslar Siz Karar Verin 3 Sahneye Bakarak Call Of Duty MW3'ü KötüleyebilirmisinizSahneler birbirini Andırıyor Diye Adamlara Etmedikleri Küfür Kalmamış Kaynağı İnceyebilirsinizYazık Diyorum 3 Tane Resime Bakarak Onca Yıllık Oyunu NE Hale Soktular
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Not: 2Resime Çok Güldüm ^^
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.