Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

call of duty 5

call of duty 5
0
108

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
call of duty 5 i bitridim konuyla alakalı tum bilmek istedikleriniz sora bilirsin sonunu anlatım savaşı kazanıyosun cccp bayragını dikiyorsunuz askeri lider gerce kbir videoda gercek konuşmasıyla yabancı dilde bir acıklam yapıyo oyun bitiyo en sonu sacma yapımcıların ismi gectikten sonra bir bolum dah var naziler zombi oluyo extra olarak yapmışlar oynamasınızda oluyo

Similar threads

call of duty 5 i bitridim konuyla alakalı tüm kavramak istedikleriniz sora bilirsin sonunu anlatım savaşı kazanıyosun cccp bayragını dikiyorsunuz askeri lider gerçe kbir videoda gerçek konuşmasıyla tanıdık olmayan dilde bir açıklam yapıyo oyun bitiyo en sonu saçma yapımcıların ismi geçtikten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
call of duty 4 bitirdim oyunla ilgili bilmek istediğiniz her ayrıntıyı sora bilirsin oyunun sonuda kolu kesik adamı olduruyorsunuz ma cok zor bir şekilde makinalı arkadaşın seni korumak icin vuruluyo oluyo konutan yaralı sen yarı silah tutucak haliniz yok kolu kesik tepede helikopteri yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Call of Duty Black Ops oyunu Call of Duty Black Ops yeni Black Ops adlı oyunu yeni goruntulerle 9 Kasım 2019 tarihinde yayınlandı Goruntulerden de goreceğimiz gibi Call of Duty Black Ops‘da inanılmaz efektler kullanılmış Ozellikle Crossbow ve roket atar silahlarının kullanımından cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
call of duty 4 bitirdim oyunla ilgili anlayışlı olmak istediğiniz her ayrıntıyı sora bilirsin oyunun sonuda kolu kesilmiş adamı öldürüyorsunuz ma fazla kuvvet bir şekilde makinalı arkadaşın seni korumak için vuruluyo ölüyo konutan zarar görmüş sen sözde silah tutucak haliniz yok kolu indirimli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Call of Duty: World at War Call of Duty: World at War, Treyarch tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan 1. şahıs nişancı görüntü oyunudur. Kasım 2008'de Microsoft Windows, PlayStation 3, Wii ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Call of Duty serisinin beşinci ana oyunudur ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt