Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar nostalji olsun diye call of duty 12 indirdim fakat 2 sinde de aynı sıkıntıyı yaşıyorum ne yaptıysam olmadı gerçekten yardımcı olacak kişi bilen varsa yazsın kurban olim oyuna giriş yapıyorum evet hayır butonlu hata çıkıyor it appears that call of duty did not quit properly the last...
arkadaslar nostalji olsun diye call of duty 12 indirdim fakat 2 sinde de aynı sıkıntıyı yaşıyorum ne yaptıysam olmadı gerçekten yardımcı olacak kişi bilen varsa yazsın kurban olim oyuna giriş yapıyorum evet hayır butonlu hata çıkıyor it appears that call of duty did not quit properly the last...
arkadaşlar call of duty 2 nin silah ayarları ile oynayıp tek atar lı silahı bile makineli yaptım tamamen kendi imalatımdır + rep pls
http:wwwmytempdircom1333587
öncelikle yapmanız gereken call of duty 2 nin yüklü olduğu yerdeki main klasörünü açıp iw13 dosyasını winrar ile açıp...
ben geçen gün cod 4 modern warfareyi aldım uçaklı bir bölüm var orayı geçince call of duty 4 bogb diye bir hata verio bunu nasıl düzeltcem yardım edenlere rep vercem
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.