Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

call of duty 1.2 hilleleri :D

call of duty 1.2 hilleleri :D
0
109

Similar threads

Sa arkadaşlar bende Call Of Duty 2 10 versiyonu var bana bunun 12 ve 13 versiyonlarını uplayabilicek varmı lütfen ? uplayana + Rep
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
arkadaslar nostalji olsun diye call of duty 12 indirdim fakat 2 sinde de aynı sıkıntıyı yaşıyorum ne yaptıysam olmadı gerçekten yardımcı olacak kişi bilen varsa yazsın kurban olim oyuna giriş yapıyorum evet hayır butonlu hata çıkıyor it appears that call of duty did not quit properly the last...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
arkadaslar nostalji olsun diye call of duty 12 indirdim fakat 2 sinde de aynı sıkıntıyı yaşıyorum ne yaptıysam olmadı gerçekten yardımcı olacak kişi bilen varsa yazsın kurban olim oyuna giriş yapıyorum evet hayır butonlu hata çıkıyor it appears that call of duty did not quit properly the last...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
arkadaşlar call of duty 2 nin silah ayarları ile oynayıp tek atar lı silahı bile makineli yaptım tamamen kendi imalatımdır + rep pls http:wwwmytempdircom1333587 öncelikle yapmanız gereken call of duty 2 nin yüklü olduğu yerdeki main klasörünü açıp iw13 dosyasını winrar ile açıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
ben geçen gün cod 4 modern warfareyi aldım uçaklı bir bölüm var orayı geçince call of duty 4 bogb diye bir hata verio bunu nasıl düzeltcem yardım edenlere rep vercem
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,505Konular
982,843Mesajlar
33,081Kullanıcılar
sadrazamcaSon üye
Üst Alt