Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cahit Sıtkı Tarancı Memleket İsterim Şiiri

Cahit Sıtkı Tarancı Memleket İsterim Şiiri
0
185

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Cahit Sıtkı Tarancı Memleket İsterim

Memleket İsterim Şiiri Cahit Sıtkı Tarancı

Memleket isterim

Ne başta dert ne gonulde hasret olsun;
Kardeş kavgasına bir nihayet olsun

Memleket isterim
Ne zengin fakir ne sen ben farkı olsun;
Kış gunu herkesin evi barkı olsun

Memleket isterim
Yaşamak, sevmek gibi gonulden olsun;
Olursa bir şikayet olumden olsun

CAHİT SITKI TARANCI

Similar threads

Cahit Sıtkı Tarancı Unlu Şiirleri Cahit Sıtkı Tarancı en guzel şiirleri Cahit Sıtkı Tarancı'nın en unlu şiirlerinden birkacı; ABBAS Haydi Abbas, vakit tamam; Akşam diyordun işte oldu akşam Kur bakalım cilingir soframızı; Dinsin artık bu kalb ağrısı Şu ağacın golgesinde olsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Cennet Vatanımız Turkiye'mizi en guzel anlatan kısa şiirleri bir araya getirdik sizler icinSayfamızda Turkiye ile ilgili kısa şiirler bulabilirsiniz ALT :wwwupluploadsturkiyesiirleri27576turkiyesiirleri27576ALT CENNETİM ANADOLU Ey Turk, Turkun oğlu, Yurdum guzellik dolu; Toprağım gul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
252
Cahit Sıtkı Tarancı Şiirleri Cahit Sıtkı Tarancı Guzel Şiirleri AŞK ADAMI Dolaştığım denizlerce duşunuyorum, Bineceğim son gemi değil midir Hayır sahibi omuzlarda giden tabut Herkes gibi teselliye muhtac olsaydım eğer, Derdim ki: 'Elbet bir ağlayanım olur benim de; Ramazan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Cahit Sıtkı Tarancı Ataturk şiiri Cahit Sıtkı Tarancı Ataturk Ataturk Ataturkum eğilmiş vatan haritasına Gormedim tunc yuzunu boylesine geceler Ataturk neylesin memleketin yarasına Ucup gitmiş elinden, eski makbul careler Nerede İstiklal harbinin o mutlu gunleri Turlu duşmana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Cahit Sıtkı Tarancı Şiirleri Kısa , Sanatkarın Olumu Gitti gelmez bahar yeli; Şarkılar yarıda kaldı Butun bahceler kilitli; Anahtar Tanrıda kaldı Geldi cattı en son olmek Ne bir yemiş, ne bir cicek; Yanıyor guneşte petek; Butun bal arıda kaldı Cahit Sıtkı Tarancı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt