Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çağlayan Topaloğlu Aşkın Yakar Şarkısının Sözleri

Çağlayan Topaloğlu Aşkın Yakar Şarkısının Sözleri
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Çağlayan Topaloğlu Aşkın Yakar Şarkısının Sözleri Çağlayan Topaloğlu aşkın yakar şarkısı sözleri Çağlayan Topaloğlu Aşkın Yakar Şu sıralar Survivor yarışmasında ki performansıyla hayli gündemde olan türkücü Mustafa Topaloğlu'nun oğlu da şarkıcı meleklercaglayantopalogluaskinyakarsarkisininsozleri5c57acaf538b5alt Pop şarkıcısı Çağlayan Topaloğlu'nun söylediği Aşkın Yakar şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz meleklercaglayantopalogluaskinyakarsarkisininsozleri5c57acaf538b5alt 1549249707 1549249707 caglayantopalogluaskinyakarsarkisininsozleri5c57acafaaa7bcaglayantopalogluaskinyakarsarkisininsozleri5c57acafaaa7bcaglayantopalogluaskinyakarsarkisininsozleri5c57acafaaa7b başım döndü bu nasıl bir alımlılık benzeri melek sanki allah vergisi cennetlik başım döndü bu nasıl bir güzellik sanki melek güya doğuştan olan cennetlik nasıl kapıldım bu aşka kendimden geçtim ilk bakışta eli işte gözler oynaşta us kalmadi oysa ilk olarak aşkın yakar kavrulurum rüzgarın esse ben savrulurum bu yalan aşklar aleminde çok arasanda kuvvet bulunurum  

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt