Çağatay Ulusoy Kime Hayran? Çağatay Ulusoy kime hayran,haberin tamamı burada Adını Feriha Koydum dizisinin yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusoy
wwwbilgilihocamcomkimkimdir187184cagtayulusoyhakkindabilgilerhtml) geçenlerde ödül aldığı gecede dünyada kime hayran olduğunu söylemiş Haberi ekliyorum sizler için (özellikle Çağatay hayranları içincagatayulusoykimehayran5c4e773782a63alt ) 1548646194 1548646194 cagatayulusoykimehayran5c4e7737b51abcagatayulusoykimehayran5c4e7737b51ab cagatayulusoykimehayran5c4e7737b51ab Genç oyuncu Çağatay Ulusoy gecede ödül bölge isimler arasındaydı Ödül almanın şahane duygu olduğunu söyleyen genç oyuncu hedeflerinin büyük olduğunu söyledi RÜYALARIMDA GÖRÜYORUM! Meşhur oyuncu Çağatay Ulusoy “Ödül almak fazla hoş bir duygu Şu Anda sırada Oscar var Şaka bir yana oysa rüyalarımda görüyorum Eğitimlerim bittikten yurt dışına çıkmayı planlıyorum, ayrı kültürleri görmeyi ve onlarla birlikte çalışmayı istiyorum’’ dedi Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy dünya starları arasından Robert De Niro ve Angelina Jolie hayranı olduğunu dile getirdi Muhabirlerin “Angelina Jolie ile öpüşme sahnesi olsa oynar mısın’’ sorusuna Ulusoy ‘’Sadece film icabı olacaksa isterim Oyunculuğuna hayranım’’ şeklinde yanıtladı