Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cafe De Paris Soslu Et

Cafe De Paris Soslu Et
0
58

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
cafe-de-paris-soslu-et.jpg

Cafe De Paris Soslu Et Tanımı İçin Gereçler

  • 4-5 kesim et
  • 100 gram tereyağı
  • 70 gram krema
  • 50 gram kaşar peyniri
  • 1 çay kaşığı köri
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • 2 diş sarımsak
  • 15 gram hardal
  • 2-3 kol dereotu

Cafe De Paris Soslu Et Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Etleri bir kaba alın. Tuz, karabiber ve zeytinyağı ile harmanlayarak, en az 1 saat kadar marine edin.
  2. Sarımsakların kabuklarını soyun ve bir kapta ezin. Dereotunu yıkadıktan sonra güzelce kurulayın ve incecik kıyın.
  3. Kremayı bir sos tenceresinin içine alın. Toz baharatları, ezilmiş sarımsağı ve hardalı da ek ederek; kaynama noktasına gelene kadar pişirin.
  4. Ocağın altını kısın ve tereyağını bir kaç seferde ekleyin ve daima karıştırarak eritin.
  5. Kaşar peynirini rendeleyin ve kremalı karışıma ek edin. Daima karıştırarak erimesini sağlayın.
  6. Yüksek ateşteki bir tavada eti, artlı önlü mühürleyin. Her tarafı için 3-4 dakika kâfi olacaktır.
  7. Tuz ve karabiber, dereotunu da ek edip etle birlikte servis edin. Afiyet olsun.
Not: her türlü etle uygulanabilir.
 
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt