
Cafe De Paris Soslu Antrikot Tanımı İçin Materyaller
- 3 adet antrikot yada bonfile
- 2 yemek kaşığı dolusu tereyağı
- Yarım su bardağı krema
- 1 çay kaşığı köri
- 1 çay kaşığı zerdeçal
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 diş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı hardal
- Birkaç kol dereotu
- Rokfor peynir (yoksa kaşar)
Cafe De Paris Soslu Antrikot Tanımı Yapılışı
- Etleri tuz karabiber zeytinyağ da 1 saat bekletin.
- Sarımsağı soyun ve ezin, dere otunu ince ince kıyın.
- Kremayı toz baharatları sarımsak ve hardalla kaynama noktasına getirin.
- Kısık ateşte içerisine tereyağını ekleyin ve sürekli karıştırarak eritin.
- Rokfor peynirini ezerek kremaya ekleyin ve karıştırarak yedirin.
- Eti çok ısınmış tavada önlü artlı mühürleyin.
- Tuz karabiber dereotunu da ek edip etin üzerine gezdirin isterseniz en sonunda kaşar rendeleyip üzerinde eritin.