Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cabalama Kaptan Ben Gidemem Deyiminin Anlamı

Cabalama Kaptan Ben Gidemem Deyiminin Anlamı
0
150

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Cabalama Kaptan Ben Gidemem Ne Demek

Cabalama Kaptan Ben Gidemem Deyimi Ne Demek

Bu deyim;“Zorlamanın hic faydası yok, ben bu işi yapacak gucte değilim; boşuna uğraşıyorsun, yapamam, gitmem, anlamında kullanılır

O kadar zor gunler geciriyorum ki cabalama kaptan ben gidemem

Similar threads

Cabalama kaptan ben gidemem nedir, Cabalama kaptan ben gidemem deyimi, Cabalama kaptan ben gidemem anlamı Cabalama kaptan ben gidemem : Zorlamanın hic faydası yok, ben bu işi yapacak gucte değilim; boşuna uğraşıyorsun, yapamam, gitmem,anlamında kullanılır
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Cemaziyelevvelini Bilmek Deyimi Ne Demek Cemaziyelevvelini Bilmek Ne Demek Bu deyim daha cok senin gecmişini tum ayrıntılarıyla bilirim anlamında kullanılır Bir kişinin gecmişiyle ilgili olumsuzluklarını anlatmak anlamını icerir Hic boşuna kendini ağırdan satma, biz senin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Allah Bana Ben De Sana Deyimi Allah Bana Ben De Sana Deyiminin Anlamı nedir Allah Bana Ben De Sana ne demek Allah Bana Ben De Sana Deyiminin Anlamı Olmayan bir şeyin istenmesi durumda Bende olursa sanada veririm anlamında kullanılan soz
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Akıl Kumkuması Deyimi Akıl Kumkuması Anlamı nedir Akıl Kumkuması ne demek Akıl Kumkuması Deyiminin Anlamı Cokbilmiş kimse anlamında kullanılan deyim
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Adım Basma Anlamı Adım Basma Deyimi Adım Basma ne demek Adım Basma Deyiminin Anlamı adım basma; birbirine yakın yerde bulunmak anlamında deyim
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt