Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Buzluktan Zeytinyağlı Barbunya Yapımı

Buzluktan Zeytinyağlı Barbunya Yapımı

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99

Buzluktan Zeytinyağlı Barbunya İmali Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo barbunya
  • 1 adet orta uzunluk soğan
  • 1 adet havuç
  • 2 adet şeker
  • Tuz
  • Domates sos
  • Sıvıyağ
  • Su

Buzluktan Zeytinyağlı Barbunya Üretimi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yağla birlikte küp küp doğradığımız soğanlarımızı hafif kavurduktan sonra şeker ilave edip, kavurmaya devam ediyoruz.
  2. Sonra domates sos ek edip kokusu çıkana kadar kavurduktan sonra barbunya ve havuçlarımızı ek edip, düzgünce kavurduktan sonra tuz ve suyumuzu ek edip pişmeye bırakalım.
  3. Tencerede soğumasına ihtimam gösterelim daha lezzetli olur.
  4. Daha sonra servise hazır (Zeytinyağlılar bir gece dolapta bekletirsek daha lezzetli olur) afiyet olsun.
Buzluktan Zeytinyağlı Barbunya İmali Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt