teknolojiuzmani
FD Üye
Buzluktan Zeytinyağlı Barbunya İmali Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo barbunya
- 1 adet orta uzunluk soğan
- 1 adet havuç
- 2 adet şeker
- Tuz
- Domates sos
- Sıvıyağ
- Su
Buzluktan Zeytinyağlı Barbunya Üretimi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yağla birlikte küp küp doğradığımız soğanlarımızı hafif kavurduktan sonra şeker ilave edip, kavurmaya devam ediyoruz.
- Sonra domates sos ek edip kokusu çıkana kadar kavurduktan sonra barbunya ve havuçlarımızı ek edip, düzgünce kavurduktan sonra tuz ve suyumuzu ek edip pişmeye bırakalım.
- Tencerede soğumasına ihtimam gösterelim daha lezzetli olur.
- Daha sonra servise hazır (Zeytinyağlılar bir gece dolapta bekletirsek daha lezzetli olur) afiyet olsun.