iltasyazilim
FD Üye
Buzluk İçin Yaprak Sarma Tarifi İçin Malzemeler
*2 kilo salamura yaprak
İç Harcı İçin;
*Pirinç
*2 adet soğan
*2 adet domates
*Dereotu
*Maydanoz
*Taze nane
*1 yemek kaşığı salça
*Pulbiber
*Karabiber
*Tuz
Buzluk İçin Yaprak Sarma Tarifi Yapılışı Salamura yaprakları bi tencere suda haşlayalım Pirinçleri yıkayalım ve bi kaba koyalım ,üzerine 2 adet soğanı ve domatesleri rendeleyelim, yeşillikleri de doğrayıp son olarak baharatlarını ve salçayı ekleyip karıştıralım Sarmalarımızı sarıp kilitli poşetlerde buz dolabında saklayabiliriz (ben pirinçi göz kararı koymuştum tam bi ölçü yazamadım o yüzden) deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun
*2 kilo salamura yaprak
İç Harcı İçin;
*Pirinç
*2 adet soğan
*2 adet domates
*Dereotu
*Maydanoz
*Taze nane
*1 yemek kaşığı salça
*Pulbiber
*Karabiber
*Tuz
Buzluk İçin Yaprak Sarma Tarifi Yapılışı Salamura yaprakları bi tencere suda haşlayalım Pirinçleri yıkayalım ve bi kaba koyalım ,üzerine 2 adet soğanı ve domatesleri rendeleyelim, yeşillikleri de doğrayıp son olarak baharatlarını ve salçayı ekleyip karıştıralım Sarmalarımızı sarıp kilitli poşetlerde buz dolabında saklayabiliriz (ben pirinçi göz kararı koymuştum tam bi ölçü yazamadım o yüzden) deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.