Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Buz Gibi Limon

Buz Gibi Limon

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99

Buz Üzere Limon Tanımı İçin Malzemeler

• Limon
  • Buz kabı ve dolap poşeti

Buz Üzere Limon Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Ortadan ikiye böldüğümüz limonlara yeterlice sıkıp buz kaplarına koyuyoruz.
  2. Buzdolabının dondurucu kısmında dondurup dolap poşetine koyup tekrar buzlukta koruma ediyoruz .
  3. Daha sonra istediğiniz biçimde kullanabilirsiniz .
  4. Çaylarda, çorbalarda ,limonata imalinde.
  5. Malzemeyi yapacağınız ölçüye nazaran çoğaltıp azaltabilirsiniz.
Buz Üzere Limon Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Sıcak Günlerde Buz Üzere Limonata Tanımı İçin Gereçler 2 adet portakal1 adet limon3 3.5 litre suŞeker (damak tadınıza nazaran ayarlayın) Sıcak Günlerde Buz Üzere Limonata Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Portakal ve limon dilim dilim doğranır buzdolabı poşeti ne koyulup donması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Ferahlatıcı Buz Üzere Limonata Tanımı İçin Gereçler 1 adet dilimlenip dondurulmuş limon1 adet dilimlenip dondurulmuş portakal1 su bardağı toz şeker1 tatlı kaşığı limon tuzu1.5 2 litre kadar su (Ben fazla sulandırmıyorum zira ağır seviyorum) Sunum etabında Buz küpleriTaze naneDilerseniz limon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Mis Üzere Limonata Tanımı İçin Materyaller 6 adet limon3, 5-4 litre su3 su bardağı şeker Mis Üzere Limonata Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır 6 adet limonun kabuklarını rendeliyoruz derin bir kasede 3 su bardağı toz şeker koyuyoruz rendelenmiş limon kabuklarıyla karıştırıp biraz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Buz Üzere Karpuzlu İçecek Tanımı İçin Materyaller 2 dilim karpuzYarım limon suyuDilediğiniz kadar buz1 yemek kaşığı pudra şekeri yada toz şeker (Karpuzun şeker oranına bağlı ben kullanmadım) Buz Üzere Karpuzlu İçecek Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır 2 dilim karpuzu doğrayıp süzgece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Derin Dondurucu İçin Limonatalık Tanımı İçin Malzemeler Derin dondurucuda saklamak için; 14 tane portakal14 tane limon Limonata hazırlamak için; Derin dondurucuya kaldırdığımız bir poşet limonatalık karışım1 su bardağı toz şeker3 litre su Derin Dondurucu İçin Limonatalık Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
858,505Konular
982,780Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt