Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

büyüyen otlar fısıldayacak mı?

büyüyen otlar fısıldayacak mı?
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
artan otlar fısıldayacak mı? utanıyorum kendimden, nasıl aşık olacak dek çaresiz kaldım benbuyuyenotlarfisildayacakmi5c5546e035116gifalt :kafa: Damnmate :kafa: benden bişey istemesin dediğim, hayallerle taçlandırmadığım, anlamını önemsemediğim, pamuktan ipliklerle ast olduğum bu hayattan ben ne istiyorum acaba :ballchain: yaşarken yaşlanmaktı her zaman istediğim yıpranarak, yaşamadan yaşlanıyorum oysane için, kocca bir hiç için ya ne dek doğruymuş; karşındakine hakettiğinden artı layık verirsen ya onu ya kendini yok, ayrıca onu ayrıca kendini kaybediyormuşsunneden öğrenemedim, anlayamadım ben bunu hala benim gibi zarar görmüş, bir yanı yetkisiz zannediyordum, hissetmeden söylemiyor, umursuyor umursuyorum zannediyordum, kendimi avutmuşumbuyuyenotlarfisildayacakmi5c5546e0391e3gifalt :kiamam: :kiamam: :kiamam: neden? yetkisiz olan neydi yada ne anlamıyorum ben neyim, nasıl bu dek deli sevebildimoysa Midasın kulakları eşek kulaklarıııııııııııııııııııııııııbuyuyenotlarfisildayacakmi5c5546e03d082gifalt :gossip: Gossip :gossip:  

858,505Konular
982,705Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt