But Haşlama Tanımı İçin Malzemeler
- 5 adet but
- 3 orta uzunluk patates
- 2 orta uzunluk soğan
- 3 diş sarımsak (iri ise 2 kullanın)
- 6 su bardağı sıcak su
- Tuz,karabiber,nane,kırmızı toz biber
But Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle butlarımızın derisini yüzelim.
- Patates ve soğanları iri modüllere ayıralım.
- 6 su bardağı sıcak suyu tencereye alalım butları,patatesleri,soğanları ve sarımsakları atıp kaynamaya bırakalım.
- Kaynamaya başladıktan sonra tuzu ekleyip altını kısıp orta ateşte 30-35 dk pişirelim.
- Piştikten sonra ocağı kapatıp nane,karabiber ve kırmızı toz biberi ekleyip dinlenmeye bırakalım. Afiyet olsun????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.