Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bursa'da babasını öldüren genç: Öldüğünü düşünmüyorum

Bursa'da babasını öldüren genç: Öldüğünü düşünmüyorum
0
111

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
106

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Çekirge Mahallesi 2'nci Çamlı Sokak'taki meskende, 18 Mart'ta gece yarısı yaşanan baba-oğul tartışması kanlı bitti.

21 yaşındaki Emirhan Şirinel'in kız arkadaşıyla evlenmesine karşı çıkan 45 yaşındaki baba Erkan Şirinel ortasında tartışma çıktı.

Babasını av tüfeğiyle vurdu

Tartışma sırasında gözü dönen Emirhan Şirinel, meskendeki av tüfeğiyle annesinin gözü önünde babasına ateş açtı.

Saçmaların isabet ettiği Erkan Şirinel'in yere yığıldığını fark eden Emirhan da polisi arayıp, babasının intihar ettiğini argüman etti.

Baba olay anında can verdi

Olayın yaşandığı konuta gelen sıhhat takımları, Erkan Şirinel'in hayatını kaybettiğini belirledi. Şirinel'in cansız vücudu, otopsi için Bursa İsimli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

babasini_olduren_sanik_oldugunu_dusunmuyorum_onunla_konusuyorum_76077.jpg

Zanlı sözde cinayeti itiraf etti

Emirhan ile annesi Pınar Şirinel (44), tabirleri için emniyete götürüldü. Emniyette sorgusunda cinayeti itiraf eden Emirhan Şirinel, tutuklandı.

Bursa 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakkında 'üst soya karşı taammüden öldürme' hatasından ağırlaştırılmış müebbet mahpus cezası istemiyle dava açılan Erkan Şirinel, hakim karşısına çıktı.

"Ailemize yakışmıyor denilen kız için hengame çıktı"

Duruşmaya annesi Pınar Şirinel ile taraf avukatları katıldı. Emirhan Şirinel, olay günü babasının, ailelerine yakışmadığını ileri sürüp hakaret ederek kız arkadaşından ayrılmasını istediğini belirtti.

"Korkumdan 'babam intihar etti' dedim"

Daha sonra kız arkadaşıyla telefonda konuştuklarını belirten sanık Emirhan Şirinel, konuşmaya dahil olan kızın halasının, ilgiye girdikleri için yeğenine tecavüz ettiğini kabul edip 1 hafta içerisinde evlenmeleri gerektiğini belirttiğini, tabir ederek şunları anlattı:

"Onların kapıya gelip konuşacaklarını söylemeleri üzerine babamın sonlanıp kız arkadaşıma ziyan vermesinden korktum. Uyuyan babamın eline ateş etmek istediğim sırada odanın karanlık olması nedeniyle sonrasında omzundan yaraladığını gördüm.

Anneme olayı kimseye anlatmamasını söyledim. Endişemden 'babam intihar etti' dedim. Babamın öldüğünü düşünmüyorum. Hala onunla konuşuyorum."

"Halam sanığı tehdit etmedi"

Duruşmada sanığın kız arkadaşı Simge B. de maktul Erkan Şirinel'in kendisine olumsuz hali olmadığını ve sanığın babasını neden öldürdüğüne hala mana veremediğini söyleyerek, "Halam sanığı tehdit etmedi. Ben olay nedeniyle ruhsal tedavi görüyorum." dedi.

babasini_olduren_sanik_oldugunu_dusunmuyorum_onunla_konusuyorum_23191.jpg

"Anne buraya gel, ben babamı öldürdüm"

Sanığın annesi Pınar Şirinel ise eşinin yıllardır çalışmadığını, ruhsal sıkıntıları olduğunu ve kendilerine şiddet uyguladığını ileri sürdü.

Olaydan bir müddet evvel eşinin, oğullarının kız arkadaşına yönelik telaffuzlarda bulunduğunu, olay günü de oğullarına hakaret ettiğini belirten Pınar Şirinel, "Gece uyuyorduk. Işık kapalıydı, bir patlama sesi duyuldu. Eşime baktım omzunda bir siyahlık vardı. 'Sana ne oluyor' dedim, bir şey diyemedi.

Salona çıktım Emirhan, 'Anne buraya gel, ben babamı öldürdüm' dedi. Ben kötüleştim." diye konuştu.

babasini_olduren_sanik_oldugunu_dusunmuyorum_onunla_konusuyorum_47060.jpg

Pınar Şirinel her şeyi eksiksiz anlattığını vurguladı

Oğlunun intihar edeceğini söylemesi üzerine mahzur olmak için ona durumu kimseye anlatmayacağını söylediğini aktaran Pınar Şirinel, karakolda ise her şeyi olduğu üzere anlattığını lisana getirerek, "Oğlum küçük yaşta ruhsal tedavi gördü. Evde eşime ilişkin 4 silah, çok sayıda balta ve bıçak vardı." dedi.

Duruşma ertelendi

DHA'nın haberine nazaran, sanığın akıl sıhhatine ait rapor alınmasına ve tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, evraktaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt