Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Burcu Güneş-Selami Şahin_ Ben Bir Tek Kadın (Adam) Sevdim

Burcu Güneş-Selami Şahin_ Ben Bir Tek Kadın (Adam) Sevdim
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Burcu GüneşSelami ŞahinBen Bir Tek Kadın (Adam) Sevdim Sen uyurken hasretin dökülür gecelerden sokaklara Gelir yüreğime çöker Her gün başka bir pencerede Sensizliğin yollarına bakar Ve boynunu büker​ Ben bir tek kadın sevdim o da sensin Ben bir tek sende yandım, alevlendim, delilendim Ben bir tek adam sevdim o da sensin Ben bir tek sende yandım, alevlendim, delilendim​ Ben bu sevdayı ant bildim, laf bildim Ben bu sevdayı tanrısal bildim​  

Similar threads

2019 Sevgililer Gunu Şarkısı Selami Şahin Sevgililer Gunu Şarkısı Selami Şahin, sozleri Ahmet Selcuk İlkan'a, bestesi kendisine ait olan 'Ben Bir AdamKadın Sevdim' adlı şarkıda Burcu Guneş'le duet yaptı Şahin, Sevgililer Gunu icin single olarak piyasaya cıkacak İşte bu guzel şarkının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Selami Şahin Ben Bir Tek Kadın (Adam) Sevdim 2010 Usta sanatçı Selami Şahin 3 parçadan oluşan yepyeni albümüyle sevenlerinin karşısına çıktı kızlar 1549257280 1549257280...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
burcu Güneş gözlerinde bıraktım aşkı gözlerimde bıraktım gözlerinde yaşadım aşkı sevdayı aşk gözlerimdeyken Burcu Güneş Gözlerinde Bıraktım Aşkı Al gönlümü bir kuru dalla bir tatlı sözle her vuruşunda kalbim ağlıyor ağlıyıyor ince ince Ses ver sana acımasız demeye dilim varmıyor Ah aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Öleceğim gülüm bir gün ben Keder yıldızları parlıyor bugün gökyüzünde, Bu gece yeniden için için yanıyorum, Oturmuş seni düşünüp ağlıyorum, Seni, gidişini, sevişini, herşeyini Unutamıyor işte seni şu zarar görmüş kalbim, Yaptıklarını hatırlayıp, pişman oluyor Seni düşünüyorum bu gece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Burcu Guneş Gozlerinde Bıraktım Aşkı Al gonlumu bir kuru dalla, bir tatlı sozle Her vuruşunda kalbim ağlıyor, ağlıyor ince ince Ses ver, sana zalim demeye dilim varmıyor Ah aşk affedilmişliğine minnet et diyor Senin eşin, bir benzerin yok Ben aşkı sende bildim Zulumlerin huzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,505Konular
982,665Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt