Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Burcu Esmersoy: Mutsuzken paylaşım yapmam

Burcu Esmersoy: Mutsuzken paylaşım yapmam
0
26

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
63HgK_1607076657_6062.jpg

Derginin çekimleri için Kapadokya'ya giden sunucu Burcu Esmersoy, kendisiyle alakalı samimi açıklamalarda bulundu.

Harper’s Bazaar Türkiye dergisine özel Kapadokya'da çekimleri yapılan Burcu Esmersoy'un samimi açıklamaları dikkat çekti. Kendisiyle barışık olan ve her yaşın tadını çıkarmayı sevdiğini söyleyen Esmersoy, dergiye şu açıklamalarda bulundu:

LmTMX_1607076556_8912.jpg

''Spor çıkışı ‘makyajsız yakalandı’ haberlerine maruz kalıyorum. Ama bu üzerimde baskı yaratmıyor. Çok rahatım, çok güzel yaş aldığımı düşünüyorum. Her çizgimin tadına varıyorum.

Ağlarken, hastayken veya mutsuzken paylaşım yapmam. Kesinlikle ‘mış’ gibi davranamam. Bugüne kadar yaşadığım ilişkiler bana kendimi sevmeyi, değer vermeyi öğretti.''

bYBaK_1607076590_9582.jpg