Fotoğraflara tabanım düştü!
Kaynak:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
...Müzikçi, model ve dansçı Teyana Taylor, Maxim'in En Seksi Bayanlar listesinde birinci sıraya yerleşerek mecmuanın seçtiği birinci siyahi bayan oldu!
twitter.com
"Maxim'i uzun vakittir takip ediyorum ve daima kapakta olmam gerektiğini hissettim. O yüzden bu muvaffakiyet benim için çok büyük mana tabir ediyor."
En başta duruma 'Ne? Beni mi istiyorlar kapakta?' diyerek inanamayan Taylor teklifi seve seve kabul etmiş.
Essence Mecmuası'nın raporuna nazaran Taylor son vakitlerde yaptığı projelerle bir oldukça ağırmış.
Pretty Little Thing isminde bir moda markasının kreatif yöneticiliğini yaparken 'The Album' isimli 23 modüllük bir müzikal albümü çıkarmış.
Giriş yap veya üye ol.
Albümde Teyana'ya eşlik eden isimler ortasında Lauryn Hill, Erykah Badu ve Missy Elliott da var. Billboard Top 200 listesinde 8 numarada çıkış yapan albüm Teyana için diğer bir büyük başarı!
30 yaşındaki Taylor'ın Maxim çekimlerinde giydiği kıyafetlerin kimilerini kendisi tasarlamış!
Daha evvel müzik klipleri yönetip Kanye West'in 'Fade' klibinde oynayan ünlü modelin 10 parmağına 10 beceri var desek palavra olmaz!
"Yönetmenlik, mesleğim boyunca yaptığım en yeterli işlerden biri. Her vakit bu mevzuda bir yeteneğim olduğunu düşünüyordum esasen."
Giriş yap veya üye ol.
Taylor'ın ayrıyeten müzikçi Dionne Warwick'in hayatını husus alan bir belgesel çekiminin de birinci evrelerinde olduğu söyleniyor.
Giriş yap veya üye ol.
Instagram hesabında mecmua kapağını paylaşarak şöyle diyor:
Giriş yap veya üye ol.
"Biri beni çimdiklesin!!! Yalnızca kendim olarak Maxim En Seksi 100'de 'Yaşayan En Seksi Kadın' seçildim. İnanamıyorum... Kamera önünden çekilmek kendim ve öz itimadım hakkında düşünmemi sağlayan bir seyahat oldu. Bu unvanın ve çekimin beklentilerini karşılamak beni nitekim çok germişti. Hem bir teşebbüsçü olarak hem de bir eş ve meşgul bir anne olarak."
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.