Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bunun sebebi ne olabilir

bunun sebebi ne olabilir
0
235

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
merhabalar şu sıralar whatsapptan bir kızla konuşuyorum 2 sene önce kız beni ekliyip konuşmuştuk ben pozitif yüz verememiştim kız baya yazıyordu lakin natürel ancak ben de karşılık veriyordum derhal ben buna yazmaya başladım bir kere buluştuk lakin her zaman ben yazıyorum yazmadığım sürece o bana yazmıyor aramızda canımlı cicimli konuşuyoruz azıcık samimiyiz fakat o bana yazmıyor benden etkilenmemiş olabilir mi ?

Similar threads

Merhaba arkadaşlarŞimdi benim sorum şöyleDaha önce çok kişiyle çıktım genelde defalarca rakip beni beyenmişti bende sevmedim halda çıkmıştım fakat benm beyendim kızlarda beni istemiyoduBu halada böyleHerneyse biliyosunuz okullar yeni açıldıVe bizim okul kız lisesi oldu okulumuzu 9snf 300den artı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Önceki konu http:www2019comaskdoktorunuztigimkizhtml Kızla faceden konuşuyodum ordan numarasını aldım telefondan mesajlaşmaya başladık 23 gün konuştuk, kız konuşurken gizli değildi bana karşı, bazen hoş konuşuyor açıklama yapıyor ara sıra de kısa cevaplar veriyor, geçen çarşamba günü aramızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Merhaba arkadaşlar, özet geçeyim Sınıftan bir kızdan hoşlanıyordum, oda benden Herneyse 23 hafta takıldık böyle Ben onu tanıdıkça bu hoşlantı ; aşka,sevgiye dönüştü Ondada benzer şart olduğunu düşünüyorum Çıkma teklifimi kabul etti 1 hafta sonradan bitirdik O istedi bitirelim,benzer sınıftayız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Arkadaşlar size bir konu hakkında danışacağım eminim oysa içimizde daha tecrübelilerimiz vardır Ben 17 yaşındayım Bu yıl okulumuza yeni öğrenciler geldi Aralarından birisi gerçekte çok güzel hoş bir kız Anlayacağınız hoşlandım maalesef Kızla yaklaşık 1 aydır facebook üzerinden hergün 34 saat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Ilk Önce herkese merhaba arkadaşlar Benm sorunum biraz girift sabırla okumanızı ve bana yardımcı olmanızı istiyorum Ben 18 yaşında bu yıl üniversiteye başlayacak olan bir gencim Lise 1 sınıftan beri (yani lisenin 2 senesi hazırlık vardı) cana yakın olduğum bir kız arkadaşım var Bu kızla 1 yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt