Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Buluttan Nem Kapmak Deyiminin Anlamı

Buluttan Nem Kapmak Deyiminin Anlamı
0
138

Similar threads

Ağızdan Kapmak Deyiminin Acıklaması Ağızdan Kapmak Ne demek Ağızdan Kapmak anlamı Ağızdan Kapmak nedir Ağızdan Kapmak başkalarından dinlemek yolu ile yarım yamalak birtakım bilgiler edinmek
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Abuk Sabuk Deyiminin Anlamı (Konuşmak) Abuk Sabuk (Konuşmak) Deyimi ne demek Abuk Sabuk (Konuşmak) ne demek Abuk Sabuk (Konuşmak) Deyiminin Anlamı Duşunmeden, birbiriyle ilgisi olmayan, tutarsız, sacma sapan soz soylemek ornek: Yeter artık, abuk sabuk konuşmalarına daha fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
Ağır Soz anlamı nedir,ağır soz deyimi, ağır soz deyiminin anlamı Ağır Soz Deyiminin Anlamı Kişinin gonlunu inciten, gucune giden, onuruna dokunan, dayanılması guc soz ornek: Soylediğin ağır sozler cocukları cok incitti
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Başını Kaşıyacak Vakti Olmamak Deyimi Başını Kaşıyacak Vakti Olmamak Deyiminin Anlamı Nedir Başını Kaşıyacak Vakti Olmamak Cok meşgul olmak, başka bir işi yapmaya hic vakti olmamak Ornek: Bana yukleme o işi, cunku başımı kaşıyacak vaktim yok
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Başını Kaşımaya Vakti Olmamak Deyimi Başını Kaşımaya Vakti Olmamak Deyiminin Anlamı Nedir Başını Kaşımaya Vakti Olmamak Cok meşgul olmak, başka bir işi yapmaya hic vakti olmamak Ornek: Bana yukleme o işi, cunku başımı kaşıyacak vaktim yok
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt