Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bulutlar Ağlamış

Bulutlar Ağlamış
0
133

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Elma şekeri tadında sevdalarım
Once ağzına değer
Hafif boğazın yanar
Aama cok hoşuna gider
Tıpkı benim seni sevmem gibi
Once yanarsın
Sonra bakarsın
Ama durmadan ağlarsın
Soylediği her soze eksiksiz kanarsın
Tıpkı elma şekeri gibi
Ağzında ve kalbinde iz bırakır

imagesbulutlaraglamis5b0b3f906b2a4

alntı

Similar threads

Omer Seyfettin Kısa Hikayeleri Omer Seyfettin'den Kısa Hikayeler Kaşağı (Omer Seyfettin) AHIRIN avlusunda oynarken aşağıda, gumuş soğutler altında gorunmeyen derenin huzunlu şırıltısını işitirdik Evimiz ic citin buyuk kestane ağacları arkasında kaybolmuş gibiydi Annem, İstanbula...
Cevaplar
0
Görüntüleme
553
Omer Seyfettin Kısa Hikayeleri Omer Seyfettin'den Kısa Hikayeler Kaşağı (Omer Seyfettin) AHIRIN avlusunda oynarken aşağıda, gumuş soğutler altında gorunmeyen derenin huzunlu şırıltısını işitirdik Evimiz ic citin buyuk kestane ağacları arkasında kaybolmuş gibiydi Annem, İstanbula...
Cevaplar
0
Görüntüleme
284
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
İstediğiniz bütün nickler bir arada dön meleğim sensizlik dünde kalsın dön meleğim sensizlik dünde kalsın sözleri şarkı sözleri şarkı sözü melegim kalsin sarki sözü Nasıl bir nick arıyorsunuz şekilli karizmatik mi manalı güzel sözlü nicklermi yoksa romantik duygusalmı hiç boşuna diğer yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,500Konular
982,397Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt