Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bulunmaz nickler

Bulunmaz nickler
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bulunmaz nickler bulunmaz nickler bulunmaz nıckler msn nickleri bulunmamış nickler Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne değin sevdigimi cok iyi anlardin (f)+()GözlerKalbinAynasidir ()+(f) !!!! (f) Ben Senden Asla Vazgecmem (f)!!!! SensizBenNefesAlamam (f) Ben Seni Kalbimi Yazdim, Bu Yürek Durmadik Sürece O Yazi Silinmez Gül nedir ama solup gider Gün nedir fakat gelip gider Ates nedir ama söner biter Ama sana olan sevgim sonsuzdur, oysa Mezarda biter ASKIMI YAZMAYA DAG ARADIM, ASKIMDAN BÜYÜK DAG BULAMADIM GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn Sevgi tipki bir gül gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini açarsan duygulari akar fakat tutmasini bilirsen o gül sana tapar Bu gözler seni gördüBu kalp seni sevdiBu deri seni hissetti Ömrüm ise askim ugruna bitti Sensizligi Gökteki Yýldýzklara kâğıda dökmek isterdim sabahtan olunca kaybolsun diyé!!! Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, Oda sana sevgisini söyleyemeyecek dek KIBIR MSNDE NİCKİNE TÜRK BAYRAĞI KOY msn nick bölümüne geldiktem daha sonra kopyala yapıstırın kodu ¤ ·$4(TT) KoMİkLeR *İstediğinizi söyLeyin emniyettesiniz dediler,söyledik,EMNİYETteyiz :mrgreeen: *Ayakkabının kalleşi ayağı arkadan vurur *yılbaşı iptaL ediLdiÇünkü eskisini buLdular! *Bundan Böyle her çocuk ZAMane çocuğu *Ekonomi kiLitLendiRESETLiyeLim Lütfen *ÜLkemde ZAMLAR,yapmur gibi DAMLAR *Bir Zamanlar zamPARA'ydımKriz geLdi zamSEFİL oldum *Eskiden ekmek asLanın ağzındaydıŞimdi asLanda aç *Fazla endişeLendimBugün zam yapıLmadıAcaba hükümetin başına birşeymi geLdi? *TATİLDEYİZ imza:Cezaevindeki hortumcuLar *Vatandaş öLdüALLAH TAKSİTLERİNİ affetsin *Dost kara günde KARANLIĞA KARIŞIR *Kim demiş kırmızı ışıkta geçiLmez diye ?RahmetLi geçerdi *BiLmemek ayıp değil,yeterki çaktırma *Tam öğrenmeye başlamıştım fakat mektep bitti *Cennet gibi bir üLkede yaşıyoruzİŞSİZLER CENNETİ fakat  

858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt