Bulgursuz Kısır Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet brokoli
- 50 ml zeytinyağı
- 1 adet soğan
- 1.5 yemek kaşığı domates salçası.
- Marul
- Maydanoz
- Mor lahana
- 1 adet soğan
- Pul biber, karabiber, tuz
- 1 limonun suyu
Bulgursuz Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Brokolinin yalnızca saplarını kullanıyoruz.
- Sapları kesip rondodan geçiriyoruz.
- Zeytinyağında soğanı kavurup, salçayı ekleyip tıpkı biçimde kavuruyoruz.
- Brokoliyi ekliyoruz. 5 dakika kavuruyoruz.
- Soğuyunca içine doğranmış zerzevatları, tuzu, baharatı ve limon suyunu ekliyoruz. Karıştırıyoruz. Kısırımız hazır afiyet olsun ????
Bulgursuz Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı