Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bulgurlu Tavuk Çorbası

Bulgurlu Tavuk Çorbası
0
125

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
bulgurlu-tavuk-corbasi.jpg

Bulgurlu Tavuk Çorbası Tarifi İçin Malzemeler

• 1 kase haşlanmış tavuk eti
  • Haşlanmış nohut (isteğe bağlı)
  • 3 yemek kaşığı bulgur
  • 1 tane kuru soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 4 su bardağı su ile başlayın
Terbiyesi için;
  • 1 kase yoğurt
  • 1 yumurta sarısı
  • 2 yemek kaşığı un(tepeleme)
Üzeri için;
  • Tereyağı
  • Kırmızı toz biber

Bulgurlu Tavuk Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tencereye biraz zeytinyağı ekleyip sarımsak,soğan(ben soğanı bütün atıp, çorba pişince çıkartıyorum,arzu eden doğrayabilir)
  2. Bulgur,nohutu ilave edip hafifçe kavurdum.
  3. Üzerine 2 su bardağı su,2 su bardağı tavuksuyu ekleyip kaynamaya bıraktım.
  4. Terbiyesi için yoğurt un ve yumurtayı iyice çırptım.
  5. Çorba suyundan bir kepçe su ekleyip terbiyeyi ısıttım.
  6. Terbiyeyi tencereye yavaş yavaş ekleyip hızlıca karıştırdım.
  7. Kaynamaya başlayınca parçalanmış tavuk etini ilave edip(burda sıcak su ile kıvam ayarı yapabilirsiniz bir taşım daha kaynatıp tuz karabiber ekleyip çorbamı tamamladım.
  8. Üzerine tereyağına kırmızı toz biber yakıp,yarısını çorbaya yarısını servis yaparken üstüne.
Denemek isteyenlere şimdiden afiyet olsun ????.

✍Tüketirken limon suyu ????????.

Bulgurlu Tavuk Çorbası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Bulgurlu Yoğurt Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 büyük kase yoğurt1 yemek kaşığı un (Tepeleme)1 tane küçük kuru soğan1 adet yumurta1 kahve fincanı bulgur1 tane limon suyu5 su bardağı su (2 su bardağını tavuk suyu kullandım)DereotuKırmızı toz biber (isteğe bağlı)Zeytinyağı veya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Bulgurlu Terbiyeli Tavuk Çorbası Tarifi İçin Malzemeler Ufak kase haşlanmış tavuk2 su bardağı tavuk suyu3 su bardağı kaynar suYarım çay bardağı bulgur1 tatlı kaşığı tuz2 çorba kaşığı bezelye ben konserve kulandım olmasa da olur renk katsın istedim Sos 1 adet yumurta sarısıYarım limon suyu1 tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Domatesli Kapya Biberli Yoğurt Çorbası Tarifi İçin Malzemeler Büyük boy 1 kase süzme yoğurt1 yemek kaşığı un (Tepeleme)1 tane kapya biber1 tane domates1 tane orta boy kuru soğan1 diş sarımsak1tatlı kaşığı toz şekerZeytinyağıKarabiberTuz4 su bardağı su ile başlayın (2 su bardağını tavuk suyu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Bulgurlu Tavuk Kapama Tarifi İçin Malzemeler 5-6 adet tavuk baget7 su bardağı su1 adet defne yaprağıTuz2 su bardağı bulgur1 adet kuru soğan1 adet kapya biber1 yemek kaşığı salçaZeytinyağKarabiber, kimyon, kekikTuz4,5-5 su bardağı tavuksuyu1 adet domates2 adet yeşilbiber Tavukların üzerine sürmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Brokoli Ve Havuçlu Terbiyeli Tavuk Çorbası Tanımı İçin Materyaller 1 adet havuç2 diş sarımsak3,4 kol brokoli1 çay bardağı tel şehriye2 su bardağı tavuk suyu3 su bardağı su Terbiyesi için 1 büyük kase yoğurt1 adet yumurta sarısı1 yemek kaşığı un Üzeri için SıvıyağNanePul biberTuz Brokoli Ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,557Konular
982,114Mesajlar
32,774Kullanıcılar
bitraxSon üye
Üst Alt