Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bulgur Pilavı

Bulgur Pilavı

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99

Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı bulgur
  • 1 adet soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı domates-biber salçası
  • 4 yemek kaşığı domates konserve
  • 3 adet biber
  • 4 su bardağı (Dolu dolu) sıcak su
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber

Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tencereye kül küp doğranmış soğanı, sarımsağı ve biberi ekleyelim.
  2. Zeytinyağı ekleyip, pembeleşinceye kadar kavuralım.
  3. Salçayı ve domates konserve ekleyip kavurmaya devam edelim.
  4. Bulgurumuzu güzelce yıkayıp süzelim, tencereye ekleyip, karıştırın.
  5. 1-2 dk karıştırarak kavurduktan sonra 4 su bardağı sıcak suyu döküyorum ve karabiber, tuz ekleyip, güzelce karıştıralım tencerenin kapağını kapatıp, pişmeye bırakalım.
  6. Arada karıştırıp denetim edelim suyunu çekince ocağın altını kapatalım dinlendirelim. Şimdiden afiyet olsun ????
Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt