Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bülent Uygun İstifa Etti!

Bülent Uygun İstifa Etti!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Sivassporu çalıştırdığı dönemde manâlı başarılara imza atan fakat sonrasında jet kararlarla ekip değiştiren Bülent Yerinde yine hızlı davrandı Bülent Uygun, Elazığspor kulübünün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada görevinden ayrıldığını duyururken, şu ifadeleri kullandı:

Maalesef bana kucak açan, beni bağrına basıp, sevgisini gösteren özel bir camiadan, yaşananlar sonucunda görevimden terketmek durumunda kaldığımı açıklıyorum

Ekonomik anlamda takıma takviye olan Sanica Boru ve Kolin AŞ'ye teşekkürlerimi borç bilirim Ara Sıra düşünülenlerin ve hayallerin istediğimiz gibi gitmediği bu süreçteki tek suçlu benim İnanıyorum ancak bu süreçte gelecek olan hocamız ile birlikte futbolcu kardeşlerim bu takımı büyük taraftarı ile kümede bırakacaktır

Ligin bitimine 7 hafta kala geldiğim ve Sanica Boru Elazığspor'la şampiyon olma şerefine nail olduğum ve tanımakla övünç duyduğum Selçuk Öztürk ve yönetim kurulu ile Elazığspor camiasından ayrılıyorum

Gönül isterdi fakat, uzun süreli çalışıp galibiyet elde edelim Lakin maalesef yönetimin yalnız bırakılması ve ekonomik sıkıntılar, kısıtlı bütçe ile yapılan transferlerle birlikte stadyumumuzun ve tesisimizin yetişmemesi sonucunda yeni ekip olma noktasında alınan başarısızlık, görevimden ayrılmam gerektiğini göstermiştir Bana takviye olan Narkoz ve Gençlik 23 taraftar grupları ve her dönemde gerçek Elazığspor sevgisiyle doymuş olan, her şartta sağduyularını içten ve mertçe yazan değerli basın mensupları elde etmek üzere bütün Elazığspor camiaya teşekkürler

*

858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt