Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bülent Ersoy Artık Evlenmiycekmiş

Bülent Ersoy Artık Evlenmiycekmiş
0
38

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bülent Ersoy Bundan Böyle Evlenmiycekmiş 1548628640 1548628640 bulentersoyartikevlenmiycekmis5c4e32a49dc57bulentersoyartikevlenmiycekmis5c4e32a49dc57 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberbulent16subat(1)&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg İKİ KERE EVLENİP BOŞANAN TÜRK SANAT MÜZİĞİ'NİN 'DİVA' LAKAPLI SANATÇISI BÜLENT ERSOY'UN SON GÜNLERDE SIK SIK ESRARENGIZ ŞEKİLDE KAYBOLMASININ SIRRI ÇÖZÜLDÜ Kendisinden yaşça minik yeni bir sevgilisi olduğunu söyleyen meşhur şarkıcı 'Artık ortadan kaybolursam kimse endişelenmesin: Bilsinler ki sevgilimle yurt dışındayım Çünkü bu sene bence kararlar aldım: Bundan Böyle sevgilimle Türkiye sınırları içinde buluşmayacağım Onunla yurtdışında bir araya gelerek aşkımın keyfini yaşayacağım' dedi Bugüne dek ilişkilerini istemeden de olsa göz önünde yaşadığını bu yüzden fazla üzüldüğünü gösteren Ersoy 'Çok yakışıklı esmer bir sevgilim var Ve beni çok mutlu ediyor Bugüne dek yaşadığım ilişkilerim her zaman göz önündeydi Önce sevgilim çıkıyor; arkasında annesi, babası, halası, teyzesi, herkesi buluyorsunuz aniden etrafım kalabalıklaşıyor Hiç gerek değil bunlara Sevgilimle yurtdışında buluşmaktan çok memnunum Basın önüne çıkarmayı düşünmüyorum' dedi Evliliklerinde mutluluğu hiç yakalayamadığını gösteren ressam yeniden evlenmeyi düşünmediğini de söyledi  

858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt