iltasyazilim
FD Üye
Bulaşık Makinesinde Kırmızı Lahana Turşusu Tarifi İçin Malzemeler 1 kg kavanoz için
*1 orta boy kara lahana
*1 kahve fincanı sıvı yağ
*1 kahve fincanı üzüm sirkesi
*1 tatlı kaşığı tuz
*1 çay kaşığı şeker
*1 tatlı kaşığı limon tuzu
Bulaşık Makinesinde Kırmızı Lahana Turşusu Tarifi Yapılışı Öncelikle ben bu turşuyu çok severdim, lokantalarda servis ettiklerinde bayılırdım
Sonra bu pratik tarifi görüp denedim ve sonuç mükemmel!
Tarif şöyle;
Lahanaları ince ince doğrayıp kavanoza sıkıca bastırıp dolduruyoruz Üzerine tüm malzemeleri ekleyip, kapağını iyice kapatıp bulaşık makinesine ters şekilde koyuyoruz
Bulaşıklar yıkanırken turşumuz da sanki 1 hafta dışarı da bekleyip pişmiş gibi hazır oluyor
*1 orta boy kara lahana
*1 kahve fincanı sıvı yağ
*1 kahve fincanı üzüm sirkesi
*1 tatlı kaşığı tuz
*1 çay kaşığı şeker
*1 tatlı kaşığı limon tuzu
Bulaşık Makinesinde Kırmızı Lahana Turşusu Tarifi Yapılışı Öncelikle ben bu turşuyu çok severdim, lokantalarda servis ettiklerinde bayılırdım
Sonra bu pratik tarifi görüp denedim ve sonuç mükemmel!
Tarif şöyle;
Lahanaları ince ince doğrayıp kavanoza sıkıca bastırıp dolduruyoruz Üzerine tüm malzemeleri ekleyip, kapağını iyice kapatıp bulaşık makinesine ters şekilde koyuyoruz
Bulaşıklar yıkanırken turşumuz da sanki 1 hafta dışarı da bekleyip pişmiş gibi hazır oluyor
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.