Bugün Türkçe Için Ne Yaptın ? Yıl: 1965 “Karşıma âniden çıkınca ziyâdesiyle şaşakaldım Nasıl bir edâ takınacağıma hükûm veremedim, âdetâ vecde geldim Buna mukâbil eksik bir müddet sonradan kendime gelir gibi oldum, yüzünde beni fevkalâde rahatlatan bir gülüş vardı Üstümü başımı toparladım, kendinden kesin bir sesle ‘akşamı şerifleriniz hayrolsun’ dedim Sene: 1975 “Karşıma birden çıkınca fazla şaşırdım Ne yapacağıma karar veremedim, heyecandan ayaklarım titredi Fakat çok geçmeden kendime kazanç gibi oldum, yüzünde beni rahatlatan bir tebessüm vardı Üstüme çeki ahenk verdim, kendinden belirli bir sesle ‘iyi akşamlar’ dedim Yıl: 1985 “Karşıma âniden çıkınca fevkalâde şaşırdım Nitekim ne yapacağıma hükûm veremedim, heyecandan ayaklarım titredi Amma ve lâkin kısa bir zaman sonra kendime kazanç gibi oldum, nitekim yüzünde beni ferahlatan bir gülümseme vardı Üstüme çeki harmoni verdim, kendinden muhakkak bir sesle ‘uğurlu akşamlar’ dedim Sene: 1995 “Karşıma aniden çıkınca çok şaşırdım Fenâ hâlde kal geldi yâni Fakat bu iş bizi bozar dedim Baktım o da bana bakıyor, bu meslek tamamdır dedim Manitayı tavlamak için doğruldum, sanatçı ruhlu bir sesle ‘selâm’ dedim Yıl: 2006 “Âbi onu karşımda böylece görünce çüş falan oldum yâni Oğlum bu meslek bizi kasar dedim, fenâ göçeriz dedim, enjoy durumları yâni Amabugunturkceicinneyaptin5c58675ecd134gifalt concon concon concon muyum fakat ben, baktım oysa o da bana indirilmiş Sarıl oğlum dedim, bu manita senin ‘Hav ar yu yavrum?’ Sene: 2026 “Ven ay vaz si hör, ben çok yâni böylece işte birden Off, ay dont nov âbi yaa Ama o da bana pek baktı, if so âşık len bu manita ‘Hay beybi’ … Hâlâ vakit var!bugunturkceicinneyaptin5c58675ed0d22alt