"Güncel magazin haberleri neler? Bugün yeniden magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?" üzere sorularınıza yanıt olacak haberler hepsi...
1. Yaşadığı güç günlerin akabinde hakkındaki haberler bitmek bilmeyen Şeyma Subaşı adeta ateş püskürdü!
2. Uğur Dündar Twitter hesabından paylaştığı şahane bir fotoğrafla takipçilerine günaydın diledi.
3. Oyuncu Gürhan Altundaşar'la sürpriz bir halde ayrılık kararı alan Merve Dizdar 35. yaşını 'kardeşleriyle' bu türlü kutladı
4. Geçtiğimiz günlerde toplumsal medya üzerinden birbirine hakaret etmeli hengame eden Ciciş Kardeşler olarak bilinen Esra ve Ceyda Ersoy, barıştıklarını öpüştükleri bir görüntüyle duyurdu.
5. Ekranların sivri lisanlı spikeri Ece Üner, 7 yılı geçen bir mühletin akabinde Show Ana Haber sunuculuğundan ayrılma kararı aldı.
Halk TV’nin haberine nazaran ise Kanal D’de reality show programı sunacakmış
6. Survivor 2021'in şampiyonu İsmail Balaban oldu!
7. Can Yaman ve İtalyan sevgilisi Diletta Leotta soluğu Bodrum'da aldı! Denize açılan genç çift adeta birbirini öpücüklere boğdu.
Kaynak: Snob Magazin
8. Şevval Şahin eski sevgilisi Marcus Aral için yasal yollara başvurduğunu açıkladı.
Neler olmuştu?
9. İşte Benim Tarzım müsabakası ile ismini duyuran Nazlı Hamarat'ın 4 yaşındaki oğluyla çektiği görüntü büyük reaksiyon çekti.
Hamarat daha sonrasında habercilere sitem etti
10. İbrahim Tatlıses paylaştığı bir görüntüyle hakkındaki 'kalp krizi geçirdi,öldü' savlarına çok sert cevap verdi: "Benim üzerimden prim yapmayın...Allah cezanızı verecek!"
"Ben bitti demeden bitmez!" diyerek de bitiriyor görüntüyü...
11. Defne Samyeli, toplumsal medyada paylaştığı fotoğraflara ‘20 yaşında gibisin’ diyenlere karşılık verdi: "Daha genç görünmek üzere bir tasam yok."
“Yorumlar memnun ediyor. Ancak 20 yaşında durmadığıma eminim. Daha genç görünmek üzere bir tasam yok. Yaşı büyük olanları daha kıymetli buluyorum. İdolüm, Ajda Pekkan."
Öteki gıybetlere buradan ulaşabilirsiniz
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.