Yeniden olaylaaaar, olaylaaaar...
1. Kobra Murat sürpriz bir biçimde "Çukur" dizisine konuk oldu!
2. Toplumsal aralığın hiçe sayıldığı kongre sonrasında ünlü isimler reaksiyon gösterdi!
3. Sanatçı Fazıl Say, Hasret Türeci ile ilgili attığı tweet sonrasında gördüğü reaksiyona karşılık verdi!
4. Kadir Çöpdemir'in Cansu Taşkın'ın fotoğrafına yaptığı yorum ufak çaplı şok geçirmemize sebep oldu!
5. Ece Gürsel toplumsal medya hesabında koronavirüse yakalandığını açıkladı!
6. Türkiye hoşu Seda Sarıbaş AKP MKYK Üyesi oldu!
7. Güçlü bir hayatı olan ünlü müzikçi Demi Lovato, 15 yaşında tecavüze uğradığını açıkladı!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
8. Hande Erçel, kendisine 'bazlama surat' telaffuzunda bulunan Alp Kılınç'a 15 bin liralık manevi tazminat davası açtı!
Giriş yap veya üye ol.
Erçel, geçtiğimiz günlerde açtığı hakaret davasını kazanmıştı.
9. Oyuncu Ceyda Düvenci toplumsal medya hesabında, sırtındaki dövmesini Şems-i Tebrizi'nin kelamıyla paylaştı!
Açıklamaya, "Düzenim bozulur, hayatım alt üst olur diye telaş etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden uygun olmayacağını?" yazdı.
10. Fenomen isim Berkcan İnanç de yapılan kongrelerle ilgili reaksiyon gösterdi!
Giriş yap veya üye ol.
Toplumsal medya hesabından "Ben bişey sorcam kongre yapılıyorsa niçin aksamları dışarı çıkmıyoruz Allah’ım inşallah başıma bir şey gelmez yalnızca soru sordum." tweetini attı.
11. Fazıl Say'ın eşi Ece Dağıstan, başka meskenlerde yaşadıkları evlilikleriyle ilgili açıklama yaptı!
Dağıstan, toplumsal medyada paylaştığı fotoğrafa "Köşe müellifleri psikologlar sabah programları ve hatta clubhouse bunu tartışıyormuş... Başka konutlarda evlilik evlilik sayılır mıymış. Madem başka konut niçin berabermişiz? Evlilik kurumu özgürlüğü kaldırmazmış!!! Kadın diyor ki konuta kamera yerleştiririm temizlikçi hanımı yollarım denetime vs. Astrolog bilmem ne hanım “Fazıl oğlak burcudur o istemiştir”diyor.Bana da “yengeç burcu”nu uygun bulunuyor))) ...dedikodu programı yapan 3 evlilik sayısız ilgi yaşamış ancak hala “kadın bunu kabul etmek zorunda kalmıştır” diyen tiplerden bu kurduğumuz bu beklentisiz sevgi alakasını anlamalarını beklemiyoruz. Konu hiç anlaşılmamış. Anlamaya mesaisi yok kimsenin lakin gevezeliğe var. Ben 17 yaşından beri yurt dışı yurt içi kendi nizamında tek başına yaşayan biriyim. Evlenmek de hiç bir vakit ana amacım olmadı, keza 43 yaşında evlendim. Benim maksadım her vakit kendi huzur ve memnunluk formülümü bulmak oldu. Bizim “2” meskenimiz var hakikat, lakin bu farklı hayatlar sürmek değil. Kimse birbirinin üstüne çökmedi bizim bağlantımızda yalnızca, ancak biz her günümüzü gecemizi çoğunlukla iki mesken ortasında geçiriyoruz. Ve doğrudur ki sırt çantamızla gidip geliyoruz... Bu zahmetli mi? Evet bazen. Ancak paha mi? Hem de nasıl. Bu tipler bayanın kendi ayakları üzerinde duruyor olmasını, bayanın kendi ömür tarzını biçimlendirmesine esasen karşılar zira kendilerine yakıştıramıyorlar. Ama bilsinler ki bu hayat bize çok yakışıyor. Bu ortada burcum “koç”...." açıklamasını yazdı.
12. Geçtiğimiz yıllarda Amerika'ya yerleşerek tır sürücüsü olan Tolga Karayel, lojistik şirketi kurdu ve amacının 2026 yılında 100 tırlık şirketinin CEO'su olmak olduğu söyledi.
Giriş yap veya üye ol.
Dünkü gıybete buradan ulaşabilirsiniz